Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves lányok mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kriszesz91 kérdése:

Kedves lányok mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, a lányok szeretik e az olyan srácokat, akiknek más az életszemlélete? Értem ez alatt hogy "szeretem" az embereket, és soha egy bántó rossz szót nem szóltam az utóbbi évek alatt egy ismerősömről sem, és teljesen másképp látok dolgokat mint a többi korombéli srác, nincs autóm, sem motorom, bulizni szoktam ugyan, és a lányokra sem úgy tekintek mint holmi bábúra... Sokan mondják, hogy a mai fiataloknak, a sárba tipró káromkodó keménykedő pasik jönnek be. Én személy szerint nem ilyen vagyok, szeretem mások sikerét, és szeretem az e9mbereket, legyen az akár idegen nem tudom megfogalmazni, de olyan típus vagyok, aki az élet minden apró, jelentéktelennek tűnő részének örülök- boldog leszek ha a környezetemben boldog embereket látok. Valamiért... csak az emberek jókedve mások boldogsága tesz boldoggá úgy érzem az embereknek való segítségnyújtás, önzetlen szeretet tesz boldoggá... Ezekből a sorokból túl sok tudom, nem derült ki, De röviden annyi a lényeg, hogy csak a jókedv, szeretet kedvesség az ami éltet, minden ember iránt...
2011. aug. 31. 12:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Alapvető koncepciód jó. Csak az az érzésem beleesel a hibába, hogy előrébb való más, mint Te. Ha ez így van, akkor a kapcsolataidat is megnyomhatja ez.

Próbálj kicsit önző lenni.

22/L

2011. aug. 31. 12:27
 12/16 anonim válasza:
100%
ez a szocializálódás következő szakasza.....a buli mesterek, káromkodó erkölcstelen és becstelen emberek csak selejtek lehetnek.....de teneked lehetőséged van nagyobb dolgokra.....lehet h örö életre......csak próbálj ien maradni.....ne te formálódj a világ köré hanem teremts magad köré eggy kis társaságot.....mert ha a búza közé keveredc, megesznek a disznók :):)
2011. aug. 31. 12:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó az korpa! Ha már idézel, tedd helyesen.

Kérdező. Férfi vagyok, de azt elmondhatom nem sok kihívást jelenthetsz a lányoknak. Alapvetően én is optimista ember vagyok, de te túlzásba viszed a dolgot. Az emberek gyarlók, szemetek és áskálódnak. Ha most újat mondtam jobb ha megjegyzed egy életre. Senkiben nem bízhatsz az életben, csak magadban.

26F

2011. aug. 31. 12:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
ha nekem is lenne pénzem drogokra, veled tartanék.
2011. aug. 31. 13:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Igazából kicsit túldramatizáltam... engem is kibírnak hozni a sodromból, és vannakk rossz napjaim is, de lényegében kedves, megértő szeretetteljes ember vagyok csak ennyi:)
2011. aug. 31. 13:17
 16/16 anonim válasza:
100%

Szia.

Egyáltalán nem baj,ha tényleg ilyen vagy. Egy páran irigykedünk is. De vagy nagyon fiatal vagy, és még nem koppantál elégszer, hogy reálisabban lásd az életet. Vagy te vagy az utolsó idealista a földön. Megtalálhatod a párod, de nem lesz egyszerű, és lehet hogy két ilyen típusú ember életképtelen a mai világban. De ne add fel!

2011. aug. 31. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!