Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit válasszak? ( a szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? ( a szüleim miért nem az én boldogságomat nézik? )

Figyelt kérdés
A mai világban nagyon ritka az igaz szerelem, én megtaláltam biztos vagyok benne, érzem, de a szüleim tiltanak tőle, még beszélni se beszélhetek vele. Most kit válaszak? A szüleimet akik, nem tudnak boldoggá tenni, de bármikor szükség lehet rájuk, vagy életem szerelmét aki boldoggá tesz és vár rám amennyit csak szeretnék? Nem tudnék mást szeretni se, szakítottunk már egyszer, de nem ment, teljesen kiégnék. Ti mit tennétek?
2011. nov. 5. 20:02
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

És igaza is van! Nehogy már ilyen miatt maradj otthon,és élj tovább nélküle boldogtalanul, ha megtehetitek,akkor költözzetek össze, majd lesz munkád és fogsz keresni. Ezzel nem az ő nyakán lógsz, hidd el akkor lennétek a legboldogabbak ha végre a "nyakán lógnál" :)

Főleg ha ő is ennyire szeretné hát... én egy percig sem maradnék már. Ilyen körülmények között... persze, jó,h ennyire próbálsz tisztán látni,h de neked még nincs kereseted stb, de ez egy átmeneti állapot, amit megtudtok oldani, de az ha maradsz, nem átmeneti, és megoldhatatlan. 19/L

2011. nov. 5. 22:11
 22/28 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm. azt hiszem megértettem egy pár dolgot.
2011. nov. 5. 22:17
 23/28 anonim válasza:
:) na hát ennek nagyon örülök! sokat írtam, de tényleg (még így ismeretlenül is) nagyon szeretném ha jól alakulna veletek minden, mert tudom milyen érzés ilyen helyzetben lenni. Ha lenne majd időd, írd meg mi hogyan alakult a továbbiakban..
2011. nov. 5. 22:20
 24/28 A kérdező kommentje:
okés megirom, megígérem :)
2011. nov. 5. 22:23
 25/28 A kérdező kommentje:
én még egyszer köszönök mindent :)
2011. nov. 5. 22:27
 26/28 anonim ***** válasza:
Drukkolunk nektek :)remélem már ott csomagoltok a szobádban .:)
2011. nov. 6. 10:52
 27/28 anonim ***** válasza:
A szüleid meg majd megbánják idővel az tuti..."hupsz ki fog rólunk gondoskodni a nyugdíjas éveinkben?talán kár volt elküldeni...legalább az unokák meglátogatnának, de még azt se érdemeljük..." És akkor majd mehetnek hozzád sírni.ne aggódj miattuk, már vár az élet :)
2011. nov. 6. 11:03
 28/28 A kérdező kommentje:
ez tényleg így van :)) igazad van.
2011. nov. 11. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!