Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit válasszak? ( a szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? ( a szüleim miért nem az én boldogságomat nézik? )

Figyelt kérdés
A mai világban nagyon ritka az igaz szerelem, én megtaláltam biztos vagyok benne, érzem, de a szüleim tiltanak tőle, még beszélni se beszélhetek vele. Most kit válaszak? A szüleimet akik, nem tudnak boldoggá tenni, de bármikor szükség lehet rájuk, vagy életem szerelmét aki boldoggá tesz és vár rám amennyit csak szeretnék? Nem tudnék mást szeretni se, szakítottunk már egyszer, de nem ment, teljesen kiégnék. Ti mit tennétek?
2011. nov. 5. 20:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
szüleid mit mondtak pontosan? miért ellenzik? biztos van ott más oka is, max nem mondják ki...csak gondolkozz. soha semmi utalást nem tettek erre vagy arra?
2011. nov. 5. 20:50
 12/28 A kérdező kommentje:
nem hozzám való .. nagyon rosszfiu azt tudom én is .. de már csak volt ( nem én változtattam meg ) féltenek h csalódok.
2011. nov. 5. 20:59
 13/28 anonim válasza:

Engem is tiltottak és a vége az lett,h leléptem itthonról mikor egyedül voltam, minden apró holmimmal együtt, elköltöztem a barátomhoz (szó szerint megszöktetett) :)

egy ideig ott laktam (1,5hét) Közbe szüleimmel telefonon tartottam a kapcsolatot a 3.nap után, addig semmit sem tudtak rólam, persze kiakadtak teljesen, sosem hitték volna,h ilyen teszek. Aztán visszaköltöztem, persze óriási cirkusz, előbb azzal jöttek,h keressek munkát és aztán mehetek máshova, de persze,h nem mondták komolyan, bocsánatot kértem, megbeszéltük, persze napok teltek el, de minden más lett, azt hiszem kell az ilyen,h a szülő felnyissa a szemét, mert nálam is pl így látták,h mire vagyok képes a szerelmemért, azóta lejárhat hozzánk, én is mehetek,és csodák csodájára nagyon örülnek neki :) Látják, hogy normális, ő is szeret, ezzel azzal is bizonyította,h megszöktetett, és azóta is bizonyítja h fontos vagyok neki.

Nem azt mondom,h most szökj meg te is, de találjatok ki vmit, amivel ti is feltudjátok nyitni a szülők szemét

Sok sikert!!

19/L

2011. nov. 5. 21:07
 14/28 A kérdező kommentje:
megszökni még nem, de hetekig sírtam szó szerint és nem érdekelte őket. elmentek mellettem. lehet h nálam is a költözés lesz a megoldás. a párom már vett ki albérletet is, szóval tervezzük. nagyon nehéz, de sztem is meg kell tennem.
2011. nov. 5. 21:11
 15/28 anonim válasza:
hát akkor sztem mondd azt nekik,h elköltözöl,és nem azért mert nem szereted őket, hanem mert nem vagy boldog a szerelmed nélkül,és képzeljék el azt,h mi lenne ha nekik is külön kellene lenniük..:S csak belegondolnak, a költözés gondolatán csak elgondolkoznak majd, megijednek, és észhez térnek. Nagyon rossz az ilyen, én tudom :S Tényleg remélem, hogy sikerül valahogy megoldani! 19/L
2011. nov. 5. 21:17
 16/28 A kérdező kommentje:
Már mondták, hogy költözzek el, de nem tettem meg, mert nagyon az elején voltunk még és nem biztam benne. azóta titkoljuk a kapcsolatunkat. köszönöm.
2011. nov. 5. 21:20
 17/28 anonim válasza:

Azt mondták költözz el?? :O Hát, én ezt nem értem, érdekled őket vagy nem? Tiltanak mert ez meg az, de elis küldenének? Hát ez érdekes, akkor én a helyedbe nem maradnék ott egy percig sem, ha őket ennyire nem izgatja. :S Akkor akire mindig számíthatsz ezek szerint nem a szüleid... Akkor mire vársz? Legyél őszinte, mondd h elköltözöl akkor,és onanntól boldog lehetsz. Neked nem kell,h bűntudatod legyen majd, sztem jó döntés lenne, hiszen te boldog akarsz lenni, ők is mondták már h költözz el...szal..

A barátod is tesz azért,h együtt lehessetek.. mi kell még? :D

A csalódásoktól úgyse tudnak megóvni, abból tanul az ember, persze,h szeretnének minden megakadályoznék,de hát ez képtelenség. És neked kell őt ismerni, bízni benne, neked kell dönteni. Ők látszatra ítélkeznek akkor ezek szerint. Az pedig szomorú, ha megsem próbálják megismerni. Kit érdekel,h régen milyen volt? Az ember megtud változni! Ha boldog akarsz lenni,és tényleg TÉNYLEG biztos vagy a párodban, akkor menj,és bízd rá az életed! 19/L

2011. nov. 5. 21:28
 18/28 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy apám azt mondta h tönkre teszi az életem, ha tartom a fiuval a kapcsolatott. senki sem érti őket, már az egész családdal össze vesztek. bizok benne 100%osan. remélem h megtudom tenni, hogy elmegyek itthonról, mert az a legnehezebb, elmenni, utána tudom, hogy boldogság vár.

köszönöm a segitséget:)

2011. nov. 5. 21:34
 19/28 anonim válasza:
tönkre teszi az életed... hát az ilyen milyen szülő( ne haragudj), hogy mondhat ilyet? Az biztos, hogy mindezt majd megfogják egyszer bánni. Előbb, utóbb. Ha bízol benne, menj!! Én se néztem volna ki magamból,h képes vagyok megszökni :D De mégis összejött. Hívd el a barátod, az ő segítségét kérd, nekem legalábbis a barátom adott erőt meg bátorságot ahhoz,h összepakoljak és menjek. Meg olyankor menj, mikor egyedül vagy otthon, mert akkor könnyebb sztem, nem tudnak visszatartani, nem keltenek benned bűntudatod, nem mondanak, bántó szavakat,amitől meggondolod magad. Persze előtte mondd el,h elfogsz költözni. És kérd a barátod segítségét!! Így könnyebb lesz a költözés. Ne a szüleid nézd, hiszen ők sem néznek téged...
2011. nov. 5. 21:43
 20/28 A kérdező kommentje:
tisztába vagyok vele, hogy ők nem foglalkoznak velem, ők csak tartanak hogy csináljam a házi munkát meg az ilyeneket. a barátom mindig mindenben segít, minden álma hogy hozzá költözzek, de én még nem keresek .. és nem szeretnék az ő nyakán lógni. ezt mondtam neki, és azt mondta nem érdekli, csak az h szeretem és hogy ő szeret, és verjem ki a fejemből ezt a butaságot.
2011. nov. 5. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!