Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi ilyen szemét?

Figyelt kérdés

Augusztus elején összejöttem egy 6 évvel idősebb fiúval, ő volt az első az életemben, de a hét elején szakított, mert nem vagyok hozzá való, azt mondja gyerekes vagyok, pedig azt hittem ő lesz életem szerelme, nagyon jól megvoltunk és már az esküvőre is gondoltam, hogy milyen jó lenne.

Ma pedig látom, hogy egy nálánál is idősebb nővel megy az utcán, oda megyek hozzájuk és kérdezem, hogy ez meg mi.

Azt mondja, hogy talált egy lányt aki végre felnőt, érett módon viselkedik vele. Arra tippelek, hogy már akkor ismerték egymást, mikor még jártunk és miatta szakított velem.

16L

2011. nov. 5. 12:30
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

1.Nem szemétség,hogy szakított veled! Egy Felnőtt,normális kapcsolat pont erről szól,hogy folyamatosan ismeritek meg egymást és Idöközben jöttök rá,hogy Mennyire passzoltok össze?

2.Nálatok ez valami mánia,hogy aki lefekszik veletek,az már feleségül is vesz! 28 éves vagyok! Járás+szex=párkapcsolat!

3.ha nálam rendeztél volna ilyen jelenetet,biztos nem kezeltem volna higgadtan! Már bocsi! Ha szakítottatok,SEMMI ISMÉTLEM SEMMI KÖZÖD HOZZÁ,hogy kivel van! Mit csinál!

2015. szept. 19. 06:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!