Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi ilyen szemét?
Augusztus elején összejöttem egy 6 évvel idősebb fiúval, ő volt az első az életemben, de a hét elején szakított, mert nem vagyok hozzá való, azt mondja gyerekes vagyok, pedig azt hittem ő lesz életem szerelme, nagyon jól megvoltunk és már az esküvőre is gondoltam, hogy milyen jó lenne.
Ma pedig látom, hogy egy nálánál is idősebb nővel megy az utcán, oda megyek hozzájuk és kérdezem, hogy ez meg mi.
Azt mondja, hogy talált egy lányt aki végre felnőt, érett módon viselkedik vele. Arra tippelek, hogy már akkor ismerték egymást, mikor még jártunk és miatta szakított velem.
16L
Esküvő meg ilyenek?... Ez a koroddal jár. Majd felnősz és reálisabban fogod látni a világot. Ha azt mondta h gyerekes vagy, lehet h igaza volt. De miért is ne lehetnél gyerekes amikor még csak 16 vagy.
Volt szex azzal a fiúval?
Nálunk durvább volt a helyzet. Már akkor udvarolgatott mikor még együtt voltam az akkori barátommal. Ez egy évig tartott. Nem vettem komolyan, de mikor az exem szakított velem és magam alatt voltam elmentem a törzshelyére szórakozni, ahol elcsattant az első csók. Másnap elhívott randizni, majd hamarosan büszkén bemutatott a szüleinek, barátainak. Bevallotta, hogy szeret. Éjjel nappal csókolóztunk, nagyon szoros volt a fizikai vonzalmunk. Aztán 2 hónap után nem igen keresett, nem ért hozzám. Majd 3 hónap után még utoljára elmondta minden búját bánatát(lelki szemetesládának jó voltam) és közölte sosem szerettet és hogy milyen hülye vagyok, hogy nem vettem észre. Ma már csak az bánt, hogy lefeküdtem vele, megalázó volt hisz csak azért akart. De mára rátalált a párjára aki hírhedten a város ribije és fűvel fával csalja...:D Én meg az enyémre, akivel 4 éve élek együtt. :) Úgyhogy fel a fejjel, lesz jobb helyette.
26N
tegnap 13:40
Akkor ezért ragaszkodsz ennyire hozzá.
A szex minden normál kisebb-nagyobb kapcsolathoz hozzá tartozik. 16 évesen már törvényileg házasodhatnál és nagykorúvá is válhatnál záltal, de te még fiatalabb vagy mint a korod. Sokat kell még tanulnod. Nem feltétlen szemétség, ha ilyent tett, kivéve ha nem gondolta komolyan és csak hülyített, ami könnyen lehet mivel csak így nem múlik el a mély szerelem. Viszont mindezt talán magadnak is köszönheted. Ő azt mondta neked amit te hallani akartál. Te biztos h túl sokat vártál el tőle, főleg h esküvőben is gondolkodtál. Pedig talán jobb lett volna lazábban kevesebb elvárással. Ez persze nem menti fel őt azalól ha valóban hazudott! Te ilyen vagy, mint sok fiatal első szerelmes. Tele vagytok rózsaszín habos fantáziákkal. Ez az egész egy szerencsétlen helyzet, de vége van. Lépj tovább és tanulj a hibáidból, és az övéiből is! Amúgy nem minden férfi törvényszerűen ilyen, de mind emberek vagyunk és néha csinálunk meredek és nem tiszta dolgokat.
A dühöd érthető, de attól te még lehetsz értékes és szeretnivaló lány hogy neki nem kellettél! Ezt magad tudhatod. Ettől te nem lettél se rosszabb se jobb. Nyugodjon meg a belsőd, mert a dühöd már csak magadnak árt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!