Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom nyomoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom nyomoz utánam?

Figyelt kérdés

ez a féltékenység jele?

mikor mondható már betegesnek?

2009. máj. 7. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Dobd ki!
2009. máj. 7. 10:35
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Ez már beteges. Jobban jársz, ha szabadulsz tőle, nagyon megtudja keseríteni egy féltékeny férfi/nő a párja életét.
2009. máj. 7. 12:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Engem is nagyon idegesít h más nevében küldd smst hogy lebuktasson h hűtlen vagyok és más msnjét használja ugyanerre.

De nagyon szeretem, nem tudnám elhagyni. De ugy érzem megmérgezi ez az egész a kapcsolatunkat!

Létezhet egy kapcsolat bizalom nélkül???

2009. máj. 7. 12:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Így viszont nagyon sokat fogsz még szenvedni. Most nem tudod még ott hagyni, mert szereted, később hozzá köt majd a megszokás a gyerekek stb. 98%, hogy nem fog változni, hiába is ígéri meg. A szerelem egy idő után elmúlik, akkor már bánni fogod, hogy nem léptél ki az elején ebből a kapcsolatból. Sajnos az ilyen ember sokszor azt se hagyja, hogy új életet kezdj mással, ha belátod, hogy ez nem működik. (tapasztalat) Persze tudom, nem egyszerű meghozni egy ilyen döntést.
2009. máj. 7. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Ifjonti koromban még én is nagyon féltékeny voltam, de aztán megtanultam, hogy nem kell félni attól, ha a barátnőm más fiúkkal is szóba áll. Add a tudtára, hogy ez fölösleges, bízhat benned és magában is. Hiszen a szerelem első számú feltétele a határtalan bizalom. Te is legyél vele türelmes, persze ne bármeddig.
2009. máj. 7. 13:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Beszéld meg minden msn-ismerősöddel, hogy ez a legjobb módja a párunk elüldözésének.
2009. dec. 7. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!