Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túlérzékeny?

Figyelt kérdés

Kedden amikor a barátommal sétálunk, egyszer csak elővett egy gyűrűs dobozt mintha megakarná kérni a kezemet, de amikor kinyitotta, csak egy óvszer volt benne.

Erre sírva fakadtam, és ott hagytam őt azóta nem beszéltem vele.

Folyamatosan írja az smseket ,hogy csak viccelt és ,hogy ne legyek ilyen érzékeny.

2011. nov. 4. 14:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
31%
ez tök vicces,én röhögtem volna
2011. nov. 4. 14:20
 12/19 anonim válasza:
76%
Igen, túlérzékeny vagy
2011. nov. 4. 14:23
 13/19 napietus ***** válasza:
elég otromba vicc volt, de nem akart ő rosszat. tehát sírni emiatt meg sértődősködni nem kell. gondolom, már ő is belátta, hogy nem sikerült túl jól :S
2011. nov. 4. 14:24
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ez elég szubjektív dolog. Két év után ismernie kellene annyira, hogy tudja, mit vált ki belőled egy ilyen akció. Én nem csinálnék ilyen "poént". Legközelebb hátha meggondolja, hogy mit csinál... 31F
2011. nov. 4. 14:25
 15/19 anonim ***** válasza:
10%
szerintem tök poén :)
2011. nov. 4. 14:27
 16/19 anonim ***** válasza:
81%
Karácsonyra adj neki egy pozitív terhességi tesztet. :D
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon izléstelen-gusztustalan tréfa volt!Én az ilyen embert simán lebunkóznám.Olyan érzésem van,hogy neked igen gazdag az érzelmi világod és ha ő nem látja benned ezt az értéket,akkor nem eléggé művelt,vagy csak a sexuális partnert látja benned.Ha nem vagytok "egy hullámhosszon",akkor nem vagyok benne biztos hogy Ő az "igazi"!

58/F

18/19 anonim ***** válasza:
10%
XD XD jó 5let, ezt majd énis megcsinálom a barátnőmmel!!!!!
2011. nov. 4. 14:45
 19/19 anonim ***** válasza:

úristen ez mekkora poén amit csinált:D:D

Te vagy túl érzékeny:P

2011. nov. 5. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!