Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a szerelem definíciója? Hogy írnátok körül?
10:29 vagyok
Ezzel magamból indultam ki, mivel van egy srác, akit szeretek, de ő ezt nem viszonozza, tehát x éve csak vele vagyok elfoglalva, a többi srác pedig nem is érdekel, csak ő. És mielőtt még valaki beszólna, elmondtam neki, hogy tetszik nekem, de azóta se történt semmi.
Vagy ilyen:
A szerelem olyan, mint a kábítószer. Először eufóriába esel, és teljesen átadod magad az érzésnek. Aztán másnap többet akarsz. Még nem váltál függővé, de annyira jólesett az az érzés, hogy azt hiszed, ura tudsz maradni a helyzetnek. Ha két percre eszedbe jut a szeretett lény, hát három órára elfelejted. De aztán szép lassan rászoksz, és teljesen függővé válsz. Ekkor már három óráig gondolsz Rá, és csak két percre tudod elfelejteni. Ha nincs a közeledben, ugyanolyan rosszul érzed magad, mint a drogos, aki nem kapta meg az adagját. És ahogy a drogos képes lopni és megalázni magát, hogy megkapja, amire szüksége van, Te is bármit hajlandó volnál megtenni a szerelmedért.
"A szerelem hol a depresszív neurózis,hol pedig a patetikus levitáció szintjén összegződő emóciók definiálhatóan amortizálódott periférikus komplexuma,amelyek pszeudoindividualisztikus szub-kollegenicázió révén diszfundálódott kváizi habituációs élmények által refetisizálódott egocentrumban kiváltják a ,,de jó lenne egyesülni a partnerünkkel" érzést"
Tehát ha viszonozzák mennyei, ha pedig nem, akkor pokoli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!