Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a szerelem definíciója? Hogy írnátok körül?

Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 10:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

10:29 vagyok

Ezzel magamból indultam ki, mivel van egy srác, akit szeretek, de ő ezt nem viszonozza, tehát x éve csak vele vagyok elfoglalva, a többi srác pedig nem is érdekel, csak ő. És mielőtt még valaki beszólna, elmondtam neki, hogy tetszik nekem, de azóta se történt semmi.

2011. nov. 4. 10:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem olyan, mint egy kád forró víz – nyakig elmerülsz benne, aztán szép lassan kihűl.
2011. nov. 4. 10:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ilyen:

A szerelem olyan, mint a kábítószer. Először eufóriába esel, és teljesen átadod magad az érzésnek. Aztán másnap többet akarsz. Még nem váltál függővé, de annyira jólesett az az érzés, hogy azt hiszed, ura tudsz maradni a helyzetnek. Ha két percre eszedbe jut a szeretett lény, hát három órára elfelejted. De aztán szép lassan rászoksz, és teljesen függővé válsz. Ekkor már három óráig gondolsz Rá, és csak két percre tudod elfelejteni. Ha nincs a közeledben, ugyanolyan rosszul érzed magad, mint a drogos, aki nem kapta meg az adagját. És ahogy a drogos képes lopni és megalázni magát, hogy megkapja, amire szüksége van, Te is bármit hajlandó volnál megtenni a szerelmedért.

2011. nov. 4. 10:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"A szerelem hol a depresszív neurózis,hol pedig a patetikus levitáció szintjén összegződő emóciók definiálhatóan amortizálódott periférikus komplexuma,amelyek pszeudoindividualisztikus szub-kollegenicázió révén diszfundálódott kváizi habituációs élmények által refetisizálódott egocentrumban kiváltják a ,,de jó lenne egyesülni a partnerünkkel" érzést"

Tehát ha viszonozzák mennyei, ha pedig nem, akkor pokoli.

2011. nov. 4. 11:28
 15/18 anonim ***** válasza:
70%
Egy kib***ott nagy f***ság.
2011. nov. 4. 12:57
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szar és szerelem. Mindkettő gyötrelem. A szerelem gyötri a szíveket, a szar a beleket.
2011. nov. 4. 23:19
 17/18 anonim válasza:
100%
Számomra a szerelem olyan, amikor a szeretett személy olyan, mintha a részem lenne. Amikor mellettem van a személy nem gondolok másra, nem érdekel hogy van-e pénzem cigire, kajára vagy bármi másra. Sokan manapság félreértik szerintem a szerelmet. Úgy gondolják, hogy ha jól érzem magam valakivel, akkor az már szerelem. Lehet csak én tulajdonítok neki túl nagy szerepet, de számomra ez az érzés tényleg mélyről jön. Alapfilozófiám, hogy senki sem változik, de jómagam a szeretett emberért megváltoznék, ha tudnám hogy miben kell. Ez tényleg egy sokrétű dolog, szerintem mindenki másképp érzi, de nekem ezt jelenti.
2011. dec. 16. 21:45
 18/18 anonim ***** válasza:
1-esnek üzenem, hogy ez majdnem pontosan egy József Attila idézet.
2012. aug. 23. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!