Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a barátom! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
4 napja történt..teljes mértékben igazatok lesz ha leribancoztok,hányingerem van saját magamtól:Snemtudok a szemébe nézni,ráadásul pengeélen táncolok mert bármikor kiderülhet.Viszont ha én saját magam elmondomneki,akkor nem csak,hogy szakit velem,de még agyon is ver..amit jogosan megérdemelnék:( nagyonszeretem őt,életem szerelme ,ezerszer megbántam amit tettem.Kérlek azt ne irjátok,hogy mondjam el neki...:(( az milyen megoldás lenne ha szakitanék vele,vagy kérnék szünetet,és utána addig kuncsorognék nála amig visszafogad?A pofám leszakad,ez nem is én vagyok:( jobbat nemtudok minthogy valami mondvacsinált okkal szakitok vele,aztán amikor már nagyjából helyrerakom az agyamat,mindent megteszek,hogy újra bizzon bennem:(:(:(A "szünet" után talán elmerném neki mondani...de most...:( sosem csaltam eddig meg még senkit,erre mostmeg pont azzal teszem akit a legjobban szeretek a világon!!! segitsetek légyszives:(((
2011. nov. 4. 08:50
1 2 3
 21/21 Tommy Hook válasza:
96%

Nos.

Az, hogy megcsaltad a párodat, eléggé undorító dolog.

Véleményem szerint a fiatalok körében még annyira nem kell komolyan venni a kapcsolatot- ez persze nem azt jelenti, hogy fűvel-fával dugni kell-, de ha egy 16 éves srác megcsalja a 15 éves barátnőjét azzal, hogy más kis csajjal smárol, az ugyan tény, gusztustalan, és semmikép sem tolerálandó dolog, de nem dől össze a világ.

Bevallom, én is csaltam már meg a páromat, és egyszerűen nem tudtam a tükörbe nézni...

Ugyan akkor azzal vígasztaltam magam, hogy a páromat szeretem, nem pedig azt a gebét, akivel lefeküdtem.

Ez persze nem mentesít a dolog alól, de elkönyveltem annak, hogy "egyszer mindent szabad".

Mert EGYSZER mindent szabad. :)

Ezzel persze nem arra akarok ösztönözni másokat, hogy csaljátok meg a párotokat, ez inkább egy önigazolás magamnak, mivel nagyon sokáig rosszul éreztem magamat emiatt.

Egyszóval hibázunk. Hozunk rossz döntéseket, és jókat is.

Nem lehet mindig mindennek megfelelni.

megcsalni a párodat egy nagyon undorító dolog!

De ha már egyszer megtörtént, akkor lépj túl rajta.

Ha ostorozod magad, azzal senkinek sem lesz jobb.

2019. dec. 16. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!