Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom! Mit tegyek?
Megcsaltad?! Nem kellett volna(DE EZT MAR TUDOD). Most tobb dolog fontos amit megkell tegyel:
1. bocsass meg magadnak de tanulj belole
2.ne mond el neki (mert ez csak arra jo, hogy konnyits magadon de megbansd ot masszoval amit a tobbseg etikusnak tart az valojaban onzoseg.
3. tisztazd onmagadban, miert kellett megcsalnod, mit erzel iranta
4.ha megvan a valasz tudni fogod, szakits vagy hoz rendbe mindent a kapcsolatodban
Elmondanam, h ez az erzes addig fog tartani meg a baratod meg nem bocsajt.
Utana ugyan ugy meg fogod tenni.
Ezert is csak kurogatom a noket, tobbet nem erdemes.
Én az okot tudom, hogy miért csaltad meg, bár nem tudok kivagy. De ezt írtad:
"Nem hanyagolt el a barátom,mindent megkapok tőle,szivből szeretem:( "
Épp ezért, megkaptál mindent, azt hitted neked mindent szabad. Ha a barátod tényleg olyan nagyon nagyon jó volt hozzád, akkor biztosan nagyon nagyon szeret. Ha néha néha picit te is érezted volna azt hogy nem szeret téged. Akkor máris jobban szeretted volna és nem csináltál volna ilyet. Ez az eset után kellett rájönnöd, hogy mit érzel valójában, Nem egyedi az eseted hidd el.
De, hogy mit tegyél ezek után azt nem tudom. De az igazság előbb vagy utóbb úgyis kiderül. Lehet, hogy a srác fogja elmondani a barátodnak, mert ideges lesz rád amiért nem maradtál vele. Vagy ez a veszély nem fenyeget?
A kémiás biológiás dolog érdekes amit írt az egyik hozzászóló, lehet benne igazság.
Az előző vagyok.
De semmi sem lehetetlen!!!
nagyon érdekelne hogy hogyan is történt,és miért nem tudtál nemet mondani? írd már le lécci.
Hány éves vagy?
És ez a biológia kémia dolog b@romság, nem állatok vagyunk hogy ösztönből cselekedjünk, hanem emberek, akik gondolkodnak. Épp ezért tudatosan kellene cselekednünk! Agyunk van amivel gondolkodunk, és amit használni is kellene ugye kérdező?!
Pfff nah hagyjuk már ezt a "fogalmam sincs mért tettem" "annyira szeretem" blablabla dumát.HA VALAKI VALAKIT SZERET AZT NM CSALJA MEG!!!MErt még ha férfi lennél,és lát egy bomba nőt,oké,az se elfogadott de tudjuk milyenek a férfiak.DE te meg azt állítod h nem is tetszett ,semmit sem érzel iránta akkor meg mirőől beszélsz?Annyira akkor mégsem lehet tökéletes ez a kapcsolat ha egy olyan emberrel képes voltál összefeküdni akit magasról leszarsz.Összevissza beszélsz.Szereted de azért megcsalod.Sosebántana,de azért az ablakon kilógatna tejóisten.Cigányok vagytok,v vmi maffiózó a pasid?
Annyira önzőek az emberek.Még ebből a helyzetből is azt hoznád ki h te járj a legjobban.Félrekúrtál,de azért a pasid megtartanád.Hát édeslányom az lesz a lejtisztességesebb dolog hogyha szakítasz a pasiddal,mégha nemis mondod el neki az igazi indokot.Ez sem a legferebb dolog,de azért azt nm kívánom neked h agyonüssön.
Jah és az ilyen csajok miatt nevezik a nőket k*rváknak.Kössz h erősíted ezt a megállapítást.Gratulálok.
18/L
Én olyan típus vagyok, hogy sehogyan sem tudnám elsumákolni a dolgaimat, mert minden az arcomra van írva, tehát elmondanám neki, hogy abban a pillanatban egy címeres ökör voltam és megláttam a férfit egy fickóban, aki amúgy totál közömbös számomra. Aztán, "életem-halálom kezedbe ajánlom" - rábíznám, hogy szakít-e velem vagy sem. Vállalnám a tettem következményét, mert ha elsunnyognék a hazugságommal együtt, talán soha nem tudnék többé a tükörbe nézni. Ez persze csak én vagyok, de azért remélem, tudtam segíteni.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!