Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bele menjek komolyabban vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele menjek komolyabban vagy ne?

Figyelt kérdés

Szóval társkeresőn elkezdtünk levelezni kb. 1 hónapja.

Elég jól elvagyunk :) annyi bökkenő van hogy a lány(15) kb.45 percre lakik és kb. 45 km-re, én két hetente fel járok BP-re mert szüleim külön élnek :( szerintetek bele menjek ebbe a kapcsolatba vagy ne? Még csak olyan baráti szinten vagyunk még nem találkoztunk. (a lány nagyon kedves és aranyos.) Hétközben meg mindkettőnknek suli.

Nem egyhelyre járunk suliba! És ahogy írtam messze lakunk egymástól!!!

Én 16/F

2009. máj. 6. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
EZT NEKD KELL érezned,de szerintem a 45 km nem sok ha uygis mész a szüleid miatt.
2009. máj. 6. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha messze laktok egymástól,úgyis működni fog a dolog.20honapja vagyok a szerelmemmel,és 120km-re lakunk egymástól.Szerintem próbáld meg vele a dolgot,feltehetőleg neki is jó úgy,ha szeretitek egymást akkor működni fog minden:)hiányozni fog de annál jobb lesz a találkozás:)
2009. máj. 6. 20:13
 3/7 A kérdező kommentje:
félre érted! én 2 hetente megyek fel BP-re de ahol a lány lakik nem esne útba! sőt ellenkező irányban lakik!
2009. máj. 6. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem alaposan beszéld meg ezt vele..

ha mindketten úgy álltok hozzá,akkor működhet:)

/ nekem is volt egy 9 hónapos kapcsolatom úgy hogy 300km-re aktunk egymástól..:/

szóval télleg aza lényeg hogy mindketten gondoljátok komolyan, aztán ha már egymásba szerettek, már nem fog számítani az a 45 km:)

2009. máj. 6. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor az egyik héten a szüleidhez mész,másik héten a barátnőd...vagy megprobálsz hétköznap is találkozni vele...45km nem sok...(szerintem) és ha jól mükszik a dolog akkor a barátnőddel is mehettek együtt pestre:)
2009. máj. 6. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
45 km sárga busszal kb. uannyi perc. Ha Budapest egyik végéből kéne elmenned a másikba, az is kb. ennyi lenne. Szerintem ez simán leküzdhető akadály, egy-egy hétköznap délután is.
2009. máj. 6. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Két évig éltem párkapcsolatban, úgy, hogy 200 km volt közöttünk, aztán összeköltöztünk. Szerintem megéri :)

Találkozzatok "félúton", az tuti belefér akár egy hétköznap délutánba is.

2009. máj. 6. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!