Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem találok egy normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy normális lányt?

Figyelt kérdés

Mostanában kezdtem úgy érezni hogy kellene magamnak keresni egy kedves lányt.Általában csöndes nyugis típusú srác vagyok.Nem vagyok az a nagy party arc.Persze nem azt jelenti hogy egész nap a otthon ülök,de sajnos nincs más dolgom.Néha elszoktam menni a barátaimmal moziba,nagy ritkán kosarazni,és néha csak úgy lógni a környéken.

De akkor is időm 70% kb itthon töltöm (gépezek,filmet nézek stb...)Sajnos nem tudom hogy a hozzám hasonló lányokat hol találhatok szóval elkezdtem párkereső oldalakon próbálkozni.Igazából semmit nem ért mert az egyiken nem tudok írni a lánynak mert fizetős....a másikon hát hogy is mondjam...nem hozzám hasonló lányok vannak.Nem akarok ilyen csitrit aki minden nap buliban van cigizik meg halálra issza magát.Inkább nyugisabb és kicsit félénket szeretnék találni egy tartós kapcsolatra.

Tudtok valamit tanácsolni hogy pl hol találhatok magam fajtához hasonló lányokat?

(mellesleg Budapesten lakok)

15/F

2011. nov. 3. 18:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is ugyanilyen vagyok. Elmegyek suliba aztán körülbelül ennyit mozdulok ki otthonról, aminek a szüleim nagyon nem is örülnek. Kicsit visszahúzódó vagyok, bár ez inkább a suliban jellemző rám.

14/L

2011. nov. 3. 19:47
 12/15 A kérdező kommentje:
utolsó kommentelő:szeretnél megismerkedni velem ;)
2011. nov. 3. 19:52
 13/15 anonim ***** válasza:

14/L

Részemről én is elég visszahúzodó vagyok volt már egy-két kapcsolatom ami hamar véget ért.

Általában elmegyek a suliba, aztán haza, ha a LBnőm nem hív el ak csak otthon ülök zenét hallgatok, animézek.

És szintén Bp-i :)

2011. nov. 3. 20:00
 14/15 anonim ***** válasza:

19:47-es vagyok

Megismerkedhetünk, bár én nem pesti vagyok...

2011. nov. 3. 20:03
 15/15 anonim válasza:

Én sem találok párt, mert nem járok bulikba, meg ilyenek. Inkább visszahúzódó vagyok. Lehet ezért nem vesznek észre :(

De a kérdésre válaszolva: nézz szét jól.

2011. nov. 4. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!