Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtennétek a barátnőtöknek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtennétek a barátnőtöknek? Akkor is, ha ki nem állhatjátok? : D Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Szóval 23 éves vagyok. A barátnőm 20, már majdnem 5 éve vagyunk együtt. Teljesen jó a kapcsolatunk, igazán szerintem még veszekedni sem veszekedtünk soha, amit tudtam, és át tudtam lendülni felette, azt megtettem neki. Most nem szexuális értelemben:D, hanem el tudott hurcolni ide-oda. Állatkertbe, pedig nem akartam menni, vidámparkba, színházba stb, olyan helyekre is, ahova nem gondoltam hogy valaha is megyek. De most rájött ez az X-Faktor mánia...Nincs olyan jelen pillanatban, amit ennél jobban gyűlölnék. Talán a Való Világ, de nem, az X faktort jobban. Most erre akar minden áron elhurcolni. Én már mióta megy ez, mondom neki hogy nem, felejtse el, tuti biztos hogy felejtős. Most meg mióta utoljára mondtam neki hogy nem, tök más, flegma, meg undok, hiába mondok neki bármit...hihetetlen. Csak azért mert nem megyek el vele?? Ti megtennétek a barátnőtöknek? Főleg így, hogy olyan lett, mint egy óvodás, akitől elvették a játékát...-.- Vagy mégis mit csináljak vele? Nem szoktam meg ezt állapotot, valaki segítsen!! Előre is köszi!:)
2011. nov. 3. 18:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolat a kompromisszumokról is szóól, vagyis megteszünk néha olyan dolgokat a másikért, amit nem igazán szeretünk. DE! Ez nem azt jelenti, hogy csak az egyik fél enged, hanem, hogy a másik is.

Az meg, hogy valaki 20 évesen valaki úgy viselkedjen, mint egy hisztis hülye gyerek, aki nem kapja meg, amit akar, elég felháborító. Elvileg te vagy a férfi. Neked kéne határozottnak és irányítónak lenni. Valahogy tudatosítsd vele, hogy te vagy a góré, az van, amit te mondasz. Ha nem mész el erre a b.ziságra - mert normális ember nem megy - akkor nem mész el és kész.

2011. nov. 3. 19:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Én a lány pártját fogom. Szerintem öt év alatt nem sok egy állatkert, egy vidámpark, egy mozi, egy színház, egy akármi. Ő az összes többi napon "tűri", hogy a házban legyetek, vagy kirándul veled, vagy uszodába jár, amíg te dolgozol, de főleg hogy házban vagytok, mert az van a legtöbbször.

Szerintem az is rémes, hogy te úgy érzed, hogy szívességet teszel neki azzal, hogy beadod a derekad és olyan helyre mentek, ahova nem kifejezetten szeretnél.

Ráadásul az is rossz lehet neki, hogy savanyú képet vágsz ahhoz, ami neki örömet okozna. Valószínűleg ő sem szokott savanyú képpel ülni a házban.

Viszont meg kéne értenie, ha normálisan elmondtad, hogy nem szeretnéd ezt. Akkor persze nehezen megy a megértés, ha nincs más aki elmenjen vele, mert így ő lemarad egy dologról ami fontos neki.

Arra kíváncsi lennék milyen gyakran jártok ide-oda? Én havonta egy max két alkalomra tippelnék.

Az pedig hülyeség hogy elkényeztetted! Itt mindenki buggyant? Azzal kényeztette el, hogy elvitte olyan helyekre, amik örömet okoztak a szerelmének?? 5 év alatt egy pár hely csak! A lány meg az összes többi időben azt csinálja, ami örömet okoz a fiúnak, otthon fekszik, tvzik, filmezik, alszik, főz(?)!

2011. nov. 3. 20:42
 13/15 anonim ***** válasza:
én imádom megosztani a párommal a "szenvedélyeimet". ha szeretek csokit enni akkor azt szeretném hogy ő is csokit egyen, és jól essen neki. talán ez vezéreli a barátnődet. én is ugyanúgy megtudok sértődni ha nincs benne valamiben velem :( de igazából azért pont őt hívom, kérem, mert szeretném hogy együtt érezzük nagyon jól magunkat, megosszam vele az örömöt :)
2011. nov. 3. 20:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Az nem baj,ha elmegy a szerelmével ide-oda,mert kell a kompromisszum,de a lány itt leírt viselkedéséből következtettünk többen is arra,hogy eddig nem igazán mondott nemet a párja olyan programokra,amiket csak a lány szeretett volna...nem hiszem,hogy különben nem mennek sehova és csak otthon ülnek,mert a kérdező csak egy-két helyet sorolt fel,ahova úgymond elrángatta a párja,attól még eljárhatnak máshova is,csak olyan helyeket sorolt fel,ahova ő nem akart menni...ha ez az x faktor dolog nem jön be neki,akkor miért menjen el,ha tuti rosszul érezné magát a srác?Nem hiszem,hogy a barátnője örülne annak,hogy a párja savanyú képpel csak áll mellette.Én írtam,hogy nem mennék a barátommal koncertre,mert nem bírom a tömeget...én megértem,hogy erre most például nemet mondott.Ezen nem kéne ennyire kiakadni a barátnőjének.Amúgy nem tudom megítélni,hogy mennyiben teljesíti a párja kívánságait,csak a leírtak alapján fogalmaztam meg a véleményem.
2011. nov. 3. 20:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Igazából ha a munkámat vesszük, akkor majdnem minden nap vagyunk élményben. Munkám lejárta után persze, odajön és estig maradunk. Ha délutános vagyok. Vagy nem csak ő jön le, hanem a haverok is, barátnők. De ha nem számít, akkor is, rengeteg helyre járunk. Hétvégén soha nem vagyunk otthon, lehet az házibuli, vagy egy napos kirándulás valahova, csak szimpla beszélgetés valakikkel valahol..De...Én erre a sz.rra nem akarok elmenni akkor sem, ha néger gyerekek hullanak az égből. Majdnem 20 ezret másra is el tudnék költeni, nem erre. Köszi mindenkinek, aki válaszolt!
2011. nov. 4. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!