Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek a barátnőtöknek? Akkor is, ha ki nem állhatjátok? : D Bővebben lent!
Egy kapcsolat a kompromisszumokról is szóól, vagyis megteszünk néha olyan dolgokat a másikért, amit nem igazán szeretünk. DE! Ez nem azt jelenti, hogy csak az egyik fél enged, hanem, hogy a másik is.
Az meg, hogy valaki 20 évesen valaki úgy viselkedjen, mint egy hisztis hülye gyerek, aki nem kapja meg, amit akar, elég felháborító. Elvileg te vagy a férfi. Neked kéne határozottnak és irányítónak lenni. Valahogy tudatosítsd vele, hogy te vagy a góré, az van, amit te mondasz. Ha nem mész el erre a b.ziságra - mert normális ember nem megy - akkor nem mész el és kész.
Én a lány pártját fogom. Szerintem öt év alatt nem sok egy állatkert, egy vidámpark, egy mozi, egy színház, egy akármi. Ő az összes többi napon "tűri", hogy a házban legyetek, vagy kirándul veled, vagy uszodába jár, amíg te dolgozol, de főleg hogy házban vagytok, mert az van a legtöbbször.
Szerintem az is rémes, hogy te úgy érzed, hogy szívességet teszel neki azzal, hogy beadod a derekad és olyan helyre mentek, ahova nem kifejezetten szeretnél.
Ráadásul az is rossz lehet neki, hogy savanyú képet vágsz ahhoz, ami neki örömet okozna. Valószínűleg ő sem szokott savanyú képpel ülni a házban.
Viszont meg kéne értenie, ha normálisan elmondtad, hogy nem szeretnéd ezt. Akkor persze nehezen megy a megértés, ha nincs más aki elmenjen vele, mert így ő lemarad egy dologról ami fontos neki.
Arra kíváncsi lennék milyen gyakran jártok ide-oda? Én havonta egy max két alkalomra tippelnék.
Az pedig hülyeség hogy elkényeztetted! Itt mindenki buggyant? Azzal kényeztette el, hogy elvitte olyan helyekre, amik örömet okoztak a szerelmének?? 5 év alatt egy pár hely csak! A lány meg az összes többi időben azt csinálja, ami örömet okoz a fiúnak, otthon fekszik, tvzik, filmezik, alszik, főz(?)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!