Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is történt már hasonló? Tapasztalatok? Mit tegyek? Tényleg lehet emiatt szakítani?
2 hónap után szakított velem a barátom,anyagi gondjai vannak,ami miatt rengeteget kell dolgoznia,így nem sok időnk volt találkozni,és szerinte ez így nem kapcsolat.
Azt mondta SZERET és tudja hogy szenvedek ami miatt nem látom,ezért szakít és szeretné ha jóba maradnánk ,és hogy ez 1 megállapodás,nem töröl mindenki mindenkit.És ha úgy van akkor beszélget velem vagy ha nagyon ritkán van szabad ideje akkor 1-1 összefutás is szóba jöhet. Mert hogy nem tud semmit ígérni,mert amíg nem talál új munkahelyet jobb kereseti lehetőséggel,addig nem megy így.. és hogy nem tudja mennyi idő mire talál egy megfelelő állást,ahol lenne szabadideje is rám.
Én még mindig szeretem,nagyon hiányzik,elején még írt a szakítás után is,most nem hallok róla jó ideje semmit,de nem tartom jó ötletnek írni neki,elvégre ő szakított...
Mi lenne a helyes ebben a helyzetben? Várjak,de meddig ?Felejtsem el? Van még esély "visszatérésre" ?
Csak normális válaszokat,ha lehet mert épp eléggé padlón vagyok így is..
Kedves utolsó válaszoló,
Nincs másik barátnője,éjjel-nappal munkában van szóval akár valódi is lehet az indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!