Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy észbe kapjon?
Én a másik csapatban focizok, szal ennek alapján mondom most ezt:
Attól még, hogy nyugodt az tényleg nem jelenti, hogy nem szeret. Egy kapcsolat nem feltétlenül alapul azon, hogy "beledöglökcsakhogylássak". Az, hogy nyugodt az szerintem jót jelent. Azt jelenti, hogy biztos abban, hogy szereted és támogatod.
Tudod, egy kapcsolatban egy ideig dominál a szerelem. Utána csap az át szeretetté - ragaszkodássá - kötődéssé ! Ez nem jelent bajt, ez az élet rendje. A szerelem nem tűnt el, csak átalakult.
Ebben lehet most a hiba. Te még a szerelem "fázisnál " tartasz, még igényled, hogy minden szabad percét veled töltse, találkozzatok akkor is, ha csak 5 perc stb. Ő már lehet a szeret "fázisban" jár. Azaz szeret meg minden, de mostmár másra is figyelnie kell ( barátok, család, SAJÁT ÉRDEKLŐDÉSI KÖR ...stb...)
Ha most ezzel "b@szogatod " , hogy elhanyagol meg minden akkor egyenes pályán rúgatod ki magad a kapcsolatból.
Természetesen, drasztikus elhanyagolásban van részed, akkor ülj le vele és mond el neki, hogy mit érzel. Ha tényleg szeret, akkor kifejti az Ő érzéseit/ észrevételeit és rádöbben mit tett és odafigyel a későbbiekben. Ha hepciásan reagál nem szeret téged és dobd ki. Fiatal vagy még, 1000 ilyen és más kapcsolatod lehet még. :)
Remélem sikerült pozitív tanácsokat adnom. :)
(Többnyire saját tapasztalataim alapján "meséltem", ami nem feltétlenül egyezhet a Te helyzeteddel. Ezeket kérlek vedd figyelembe az információ felhasználása előtt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!