Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy észbe kapjon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy észbe kapjon?

Figyelt kérdés
7 hónapos kapcsolat. Szerelmesek vagyunk, viszont ő most olyan megnyugodott, hogy ott vagyok neki, hogy szeretem és elhanyagol, úgy érzem jelen pillanatban sokkal jobban odavagyok érte, mint ő értem. Mit tegyek, hogy felébredjen és éreztesse velem, hogy fontos vagyok neki? Mert így nem érzem, de tudom hogy szeret. 19 évesen vagyok, én vagyok a lány. Tudtok segíteni?
2011. nov. 3. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki öszintén hogyan érzel... Nem olyan bonyolult. A titkolózásból csak rosszabb lesz.
2011. nov. 3. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
ülj le vele beszélgetni elmondva a tényeket mi a probléma, ha nem kapcsol, akkor lapát.
2011. nov. 3. 15:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Én pontosan ezért hagytam el barátnőmet. Mert én egyszer kértem meg arra hogy tegyen értem valamit és nem tette meg. Túlságosan elvolt foglalva a saját dolgával, elhanyagolt.:)
2011. nov. 3. 15:20
 4/7 Supernova válasza:

Én a másik csapatban focizok, szal ennek alapján mondom most ezt:

Attól még, hogy nyugodt az tényleg nem jelenti, hogy nem szeret. Egy kapcsolat nem feltétlenül alapul azon, hogy "beledöglökcsakhogylássak". Az, hogy nyugodt az szerintem jót jelent. Azt jelenti, hogy biztos abban, hogy szereted és támogatod.

Tudod, egy kapcsolatban egy ideig dominál a szerelem. Utána csap az át szeretetté - ragaszkodássá - kötődéssé ! Ez nem jelent bajt, ez az élet rendje. A szerelem nem tűnt el, csak átalakult.

Ebben lehet most a hiba. Te még a szerelem "fázisnál " tartasz, még igényled, hogy minden szabad percét veled töltse, találkozzatok akkor is, ha csak 5 perc stb. Ő már lehet a szeret "fázisban" jár. Azaz szeret meg minden, de mostmár másra is figyelnie kell ( barátok, család, SAJÁT ÉRDEKLŐDÉSI KÖR ...stb...)

Ha most ezzel "b@szogatod " , hogy elhanyagol meg minden akkor egyenes pályán rúgatod ki magad a kapcsolatból.

Természetesen, drasztikus elhanyagolásban van részed, akkor ülj le vele és mond el neki, hogy mit érzel. Ha tényleg szeret, akkor kifejti az Ő érzéseit/ észrevételeit és rádöbben mit tett és odafigyel a későbbiekben. Ha hepciásan reagál nem szeret téged és dobd ki. Fiatal vagy még, 1000 ilyen és más kapcsolatod lehet még. :)

Remélem sikerült pozitív tanácsokat adnom. :)

(Többnyire saját tapasztalataim alapján "meséltem", ami nem feltétlenül egyezhet a Te helyzeteddel. Ezeket kérlek vedd figyelembe az információ felhasználása előtt.)

2011. nov. 3. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, miben nyilvánul meg ez az elhanyagolás.
2011. nov. 3. 16:18
 6/7 Gabriella3789 válasza:
ülj le vele és beszéld meg mertcsak rosszabb lessz! lehet márcsak akkor kap észbe mikor már elveszített..
2011. nov. 10. 20:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Szakítottunk, azt mondta nem bírja a távolságot, mert félévtől távkapcs. lett. Ez van :D
2011. nov. 15. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!