Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít ez? A legénybúcsúmon történt.
Figyelt kérdés
A legénybúcsúmon egy csaj kielégített orálisan.2011. nov. 2. 20:17
21/43 anonim válasza:
Húú de beképzelt tetű vagy...előre sajnálom a menyasszonyod, hogy ilyen férje lesz..
22/43 bánomisén válasza:
20:38
Pont ezt akartam írni, hogy a kérdező kommentjeiből az derül ki, hogy kamu a kérdés :-D
23/43 anonim válasza:
"Ha nő elégítené ki akkor büszke lennék rá."
Téged férfi szopott le?
24/43 anonim válasza:
Persze csak lehet talál majd valami gazdag csávót mellesleg szerinte szülei is vannak :) De azért gyűjtsed csak a válaszokat a sok hülye meg kommenteli is tovább :) Hajrá! A viszont nem látásra :)
25/43 A kérdező kommentje:
Ha kamu a kérdés, akkor csak álmodtam az egészet.
Akkor tiszta maradtam. :)
2011. nov. 2. 20:42
26/43 A kérdező kommentje:
"Téged férfi szopott le?"
nem
2011. nov. 2. 20:43
27/43 anonim válasza:
Pénzes pasiét is bekaphatja, egyébként egyszerűen egy segg vagy.Remélem kaptál egy jó kis herpeszt a micsodádra.
28/43 anonim válasza:
Álmodik a nyomor, ugye kedves kérdező?
29/43 bánomisén válasza:
Kérdező: Ha kamu a kérdés, akkor nemhogy menyasszonyod, de még barátnőd sem lehet, ha helyette a gyakorikérdések válaszolóival foglalkozol.
Álmodozás helyett inkább lépj akcióba és keríts magadnak egy barátnőt. Ha megakadsz valahol, kérdezz :-P
30/43 A kérdező kommentje:
jaja, álmodik a nyomor. :(
2011. nov. 2. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!