Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi bajuk van azzal a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajuk van azzal a lányoknak hogyha a fiú több lánynál is bepróbálkozik egymás után?

Figyelt kérdés

Egész pontosan bepróbálkozik-kosár,újra próbálkozik (másnál)-kosár,újra odamegy valakihez-kosár ..és így tovább...

Azt várjátok el hogy minden kosár után tartson több hét hatásszünetet? de hisz az idő pénz

2011. nov. 1. 21:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
hoppá a legvégét nm értem: kihez legyen hűséges az akinek nincs senkije???nyilván ha igen választ kapott volna akkor nem ment volna tovább
2011. nov. 1. 22:56
 12/14 anonim ***** válasza:
és te nem válaszolsz? te nem furcsálnád, ha egy lány minden nap más fiúval kezdene?
2011. nov. 1. 23:00
 13/14 A kérdező kommentje:

a minden nap túlzás

persze láttam lányt minden héten más fiúval hazamenni de annak mindig összejött úgy állt tovább

én nem vagyok pletykás hogy ilyeneket megtudjak,kifigyelni meg nem tudom hogy most azért beszélgetnek elvonulva mert izé hátha vagy nem.utólag szoktak beszámolni erről az érintettek hogy"nem mondod téged is kinézett???engem is őt is..húúú"

2011. nov. 1. 23:12
 14/14 anonim ***** válasza:
pedig az én osztálytársam minden nap másik osztálytársnőmmel kezdett ki. szerinted ezek után ki hinné el róla, hogy hűséges típus, ha minden nap másikunkkal kezd ki? és tudom, hogy senkinek nem fogadott hűséget, de azért ez a minden nap másik lánnyal kikezdés eléggé komolytalannak állítja be. és lehet hogy igazából a fiú teljesen hűséges, de mi nem ezt látjuk. csak annyit, hogy minden nap másikunkkal kezd.
2011. nov. 1. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!