Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én vagyok a h. lye p....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok a h. lye p. csa, vagy a párom az, aki nem éppen normálisan oldja meg a dolgokat?

Figyelt kérdés

Sokadszorra játszotta el azt, hogy megígéri, hogy jön, és mégsem. Szólni nem tud, mert nincs pénz a telóján, én meg totál kikészülök, amikor mindig azt vágja hozzám, hogy azért nem személyesen mondja meg, mert hisztizek, merthogy telefonon is mindig veszekszem vele.

Mégis mit csináljak szerintetek, ha annyi nincs benne, hogy a szemembe mondja meg, hogy mi van???

Kérlek segítsetek, mert kezdek összeomlani. Iszonyúan érzem magam, nyugtatót szedek, kényszerbetegségem van, és egyre sűrűbben törnek rám pánikrohamok és sírógörcsök, látszólag minden ok nélkül.

2011. nov. 1. 19:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%
Te nem tanácsot kértél, hanem azt, hogy pátyolgassák a lelkedet. Te tisztában vagy vele, hogy ez a kapcsolat nem megfelelő számodra, csak gyenge vagy ahhoz, hogy szakíts. Hidd el, néha egy pofon jobban jön, mint két simogatás. Tudod, miért? Mert felébredsz tőle. 19.46.voltam. Ölellek szeretettel.
2011. nov. 1. 20:15
 12/14 anonim ***** válasza:
47%
Egyébként van igazság abban, amit a 19:46os írt.
2011. nov. 1. 20:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2018. márc. 17. 20:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Egy hónappal a kérdés kiírása után szakítottam vele. Bónuszként bizonyítékom letta hűtlenségre. Most egy régi barátnőmmel van se vele-se nélküle kapcsolatban, baba is született, de ugyanúgy félrejár.
2019. márc. 23. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!