Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap feküdtem le először a barátnőmmel. Másnap szakított velem, azzal az indokkal, hogy nem illünk össze. Eddig semmi baj nem volt, azt mondta szeret.2 hónapja voltunk együtt. Lehet, hogy valamit rosszul csináltam, azért szakított?
Egy majd ötéves kérdésre válaszolok...
Első alkalmam volt.
Amikor a mostani párommal először lefeküdtem, utána egy kicsit elgondolkoztam rajta, hogy miért tettem, megérte e, együtt akarok e vele lenni, stb. (3 hét volt ez az idő, ezért... Na meg tudni kell, hogy eleinte nagyon nem akartam vele együtt lenni, de bizonyított.)
Hirtelen felindulásból ilyen döntéseket nem hozok meg. Épp ezen gondolkoztam, miközben a buszomra tartottam hozzá. Nem volt bennem az az érzés, mint egy ez előtti kapcsolatomnál, hogy megölelni sem volt undorom a srácot.
És jól tettem, hogy nem csináltam semmit. Rég együtt vagyunk és az életemet is odaadnám érte, csak, hogy ő boldog lehessen.
Kérdésre a válasz: Lehet kevés volt neki az idő és "rájött", hogy nem akarta ezt. Valószínűleg nem volt (még eléggé) szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!