Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tovább szakítás után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább szakítás után?

Figyelt kérdés
Nemrég szakítottam a barátommal. Ez mindkettőnk számára nagyon rossz, nagyon megvisel minket. Hogyan tehetném elviselhetőbbé? hogyan tudnám megvígasztalni? Nem volt még ilyen eseményben részem, mert ő volt az első barátom. előre isköszi a válaszokat, légyszi szok írjanak, akiknek van már tapasztalatuk.
2009. máj. 6. 00:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ha mindkettőtöknek rossz miért szakítottatok?amúgy nem kell vigasztalni, legjobb megoldás ha békén hagyjátok egymást.vagyis az idő a legjobb gyógyír.
2009. máj. 6. 01:08
 2/4 anonim válasza:
100%
Nos, az előttem szólónak igaza van. Bár az ember elég érdekes dolgokat képes megtenni szakítás után. Már aki. Mindenesetre legyen ez olyan mint amikor fáj a fogad, ki kell húzatni, és elmész az orvoshoz.Fogja és -ha minden rendbe van- lső "próbálkozásra" ki is sikerül neki húzni. Azaz Egyszerűen tudomásul kell venni és kész. Akkor is ha nem könnyű. Mennyi ideig voltatok együtt, és mennyi idős vagy?
2009. máj. 6. 03:55
 3/4 anonim válasza:
Szia! Hát én is most vagyok túl az első szakításomon és nem könnyű....!Én szerintem ne tartsd vele a kapcsolatot mert még rosszabb lesz! Én nem tartom vele.Nagyon nehéz de remélem így hamarabb elmúlik a seb!!
2009. máj. 6. 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Az embernek az első szerelme azért van annyira fontos ember az életében, hogy tartsa vele a kapcsolatot hébe-hóba. De így szakítás után tényleg a legjobb, ha egymás nélkül próbáljátok feldolgozni. De ha ennyire hiányoztok egymásnak, akkor előbb-utóbb úgyis összejöttök újra. Csak néha hagyni kell egy kicsit pihentetni.
2009. máj. 6. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!