Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónapos kapcsolat, feladjam?
Segítség kéne. van 4 hónapja kapcsolatom egy lánnyal, aki előttem fiatalkorú prostituált volt. Nálam befejezte be azt a dolgot, mert normális kapcsolatot akart velem. Első hónapban meg akart csalni csak lebukott az internetes beszélgetései miatt és nem történt meg, többször is hazudott. Azóta normális és minden téren megakar nekem felelni .A múltjáról sok dolgot elmondott, amire nem voltam kíváncsi. Minden részlettel együtt.
Azóta rémálmaim vannak hogy miket csinált előttem. Most ott tartunk hogy feleségül kell vennem és 2 gyereket kell neki csinálnom. Elvileg a lány velem akarja leélni az életét mert én vagyok neki az igazi. Valamelyik nap szakítani akartam vele mert nem bírtam a régi dolgait és elegem lett az egészből , de ott könyörgött nekem sírva hogy maradjak vele. Beszéltem apámmal, aki mondta hogy most kell még kiélnem magam amíg nem leszek idősebb , mert később megbánom.
Szerintetek hülyeség 21 évesen leélnem az életemet ezzel a lánnyal ?
Amúgy nagyon szeretjük egymást, csak az érzelmeim miatt nem tudom átgondolni és érdekelne a véleményetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!