Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire szeretnék már szexelni ilyen idősen? Hosszú, lent a többi!
Már mint mondtam én is igy vagyok,csak a lányokkal!
Én attól félek,hogy nem fogok megfelelni neki,és visszautasit!
Igy is romokban az önbizalmam,de ha nem kezdeményezek sosem lesz barátnőm! :/
Normális igen, és kb én is így vagyok vele, csak én még 19 vagyok, és már volt 3 barátom csak egyikkel sem éreztem azt , hogy le kéne velük feküdnöm... :\
de igaz van az összes hozzászólónak , mindenki máshogy érzi a dolgokat meg miden, van akit taszít , hogy szűz vagy , van akit vonz,hogy ő lesz az első neked...
DE te jársz jobban ha nem fojtod el, és nem leszel szexuálisan frusztrált...
1 barát meg szép álom ,de esélytelen , mert sajna annyi fajta szemét\pasi van a világon, hogy nagyon kicsi az esély , hogy egy normálisabbat fogsz ki elsőre :P
Hát ezt kéne valahogy háttérbe szorítanod!Ne gondolkozz ennyit!
Próbáld jól érezni magad,és legyen nagyobb az önbizalmad!Lehet,hogy egy kis pia segítene oldani a feszültséget benned!?
Szerintem az 1pasis dolgod verd ki a fejedből,mert ez is okozhatja,hogy nincs barátod!
Nem kell mindjárt ágyba bújni akivel megismerkedtél.Ismerkedj,flörtölj,járj el minél több buliba!És ne legyél szégyenlős!!: D
Épp én mondom ezt Egy KOCKA válasza! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!