Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy ennyire szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyire szeretnék már szexelni ilyen idősen? Hosszú, lent a többi!

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, még sosem volt barátom. Már 1 éve folyamatosan érzem azt, hogy milyen jó lenne már végre szexelni. Viszont egész életemben arról álmodoztam, hogy csak egy barátom lesz, és csak vele leszek együtt szexuálisan. A vágyaim meg pont ellentétesek ezzel. Van valaki még ilyen helyzetben? Mit tehetnék? Írjatok:((((
2011. okt. 31. 22:13
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Az is baj, hogy nagyon félek a pasiktól, alig merek hozzájuk szólni...
2011. okt. 31. 22:52
 12/26 anonim ***** válasza:

Már mint mondtam én is igy vagyok,csak a lányokkal!

Én attól félek,hogy nem fogok megfelelni neki,és visszautasit!

Igy is romokban az önbizalmam,de ha nem kezdeményezek sosem lesz barátnőm! :/

2011. okt. 31. 22:56
 13/26 A kérdező kommentje:
Sokan kezdeményeztek nálam, de mindig megijedtem! ez miért van?
2011. okt. 31. 23:00
 14/26 anonim ***** válasza:
szemkontaktust fel tudod venni?
 15/26 anonim ***** válasza:

Normális igen, és kb én is így vagyok vele, csak én még 19 vagyok, és már volt 3 barátom csak egyikkel sem éreztem azt , hogy le kéne velük feküdnöm... :\

de igaz van az összes hozzászólónak , mindenki máshogy érzi a dolgokat meg miden, van akit taszít , hogy szűz vagy , van akit vonz,hogy ő lesz az első neked...

DE te jársz jobban ha nem fojtod el, és nem leszel szexuálisan frusztrált...

1 barát meg szép álom ,de esélytelen , mert sajna annyi fajta szemét\pasi van a világon, hogy nagyon kicsi az esély , hogy egy normálisabbat fogsz ki elsőre :P

16/26 anonim ***** válasza:
Félsz,hogy nem fogsz megfelelni a pasinak?Talán?
2011. okt. 31. 23:03
 17/26 A kérdező kommentje:
Még azt sem tudom felvenni:(( Félek, hogy nem nézek ki épp a legjobban, nem áll a legjobban a hajam, az illatom, a ruhám......stb!!!!
2011. okt. 31. 23:07
 18/26 anonim ***** válasza:

Hát ezt kéne valahogy háttérbe szorítanod!Ne gondolkozz ennyit!

Próbáld jól érezni magad,és legyen nagyobb az önbizalmad!Lehet,hogy egy kis pia segítene oldani a feszültséget benned!?

2011. okt. 31. 23:14
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem mindig:(
2011. okt. 31. 23:17
 20/26 anonim ***** válasza:

Szerintem az 1pasis dolgod verd ki a fejedből,mert ez is okozhatja,hogy nincs barátod!

Nem kell mindjárt ágyba bújni akivel megismerkedtél.Ismerkedj,flörtölj,járj el minél több buliba!És ne legyél szégyenlős!!: D

Épp én mondom ezt Egy KOCKA válasza! :D

2011. okt. 31. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!