Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet valljak neki?

Figyelt kérdés

Egy lánynak szeretném elmondani, hogy valójában mit is érzek iránta, de már csak neten keresztül van lehetőségem erre. Ez a vallomás több lenne 2-3 mondatnál, szóval elég bő. A gond az, hogy ez a lány nem akar velem beszélni, mert állítólag én tolakodó voltam vele szemben, és emiatt megszakított velem minden kapcsolatot, viszont szerintem nem tudja, hogy én mit érzek iránta valójában. Egyébként eddig csak beszélgettünk, és most kibökte, hogy "tolakodó vagyok", pedig ez azért nem igaz.

És ahhoz, hogy megnyugodjon a lelkem, el szeretném neki mondani az érzéseimet, persze csak úgy, hogy "ha nem akar, ne válaszoljon, már nem akarok tőle semmit, csak közölni ezt, és hogy legyen boldog a továbbiakban..."

2011. okt. 31. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát kérdezz rá, meg írd meg neki ha ennyire szeretnéd, de szerintem teljesen felesleges.De inkább olyannak tartogasd a szerelmed, aki meg is érdemli.
2011. okt. 31. 22:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Rendben, még megfontolom azért ezt a levelesdit. Bár már próbáltam elhívni 1-2X valahova, de erre azt mondta, hogy majd meglátjuk, de ez nem most volt, még ezek után is beszélőviszonyban voltunk, most, amikor törölt, rég nem hívtam el, csak beszéltünk...még szülinapomra is írt, ami október közepén volt.
2011. okt. 31. 22:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg miért törölt, a szerelmi vallomást meg még hanyagold. :)
2011. okt. 31. 22:39
 14/15 A kérdező kommentje:
Már megkérdeztem, és azért, mert ""tolakodtam"" :D Persze mondhatta volna ezt nekem, meg hogy nem akar beszélni mert ez biztos nem volt nyomulás...főleg, hogy végig jól elbeszélgettünk. Mintha valami másik énje csinálta volna a törlést, vagy én nem is tudom..
2011. okt. 31. 22:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Óóóó .... Én is jártam így :D

1,5évig dum sráccal és törölt szó nélkül :S ő tudta mit érzek.... azt mondta h.lye vagyok XD törölt és nem reagált üzenetre sem...

szval hagyd a p.csába :) lehet nem felejted el...de jobb, ha hagyod! Ha törölt azért volt, mert nem akar barátnak sem. Nem fog változni semmi akkor sem, ha bevallod...hidd el :( lehet úgy érzed neked elkell mondanod, de csak rosszabb lesz utána, mert elutasít és ez marad meg benned nagyon 21/L

2011. nov. 1. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!