Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érdekel engem mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdekel engem mindig mások véleménye?

Figyelt kérdés

Nem tudom elfogadni a barátom olyannak amilyen. Rengeteg barátom volt már, és egyiket sem tudtam. Hiába szeretem meg odavagyok egy darabig érte, utána mindig találok vmi hibát benne és kiábrándulok! Csak azt ne mondjátok, hogy ez nem szerelem és ezért nem fogadom el, vagy, hogy még nem találtam meg a nekem való srácot...

Mert most benne megvan minden ami kellhet egy csajnak, csak én egyszerűen nemtudom kiverni a fejemből, hogy vajon mit gondolnak az emberek, barátaim róla... :S

18/l

2009. máj. 5. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
NE gondolkozz ezen, tereld el a figyelmed és észre se veszed nem is foglalkozol mások véleményével...
2009. máj. 5. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Pedig ez az amire azt írtad, hogy ne írjuk :) nem szerelem. Előző barátaimnál én is ezt éreztem pedig nagyon sok lánynak tetszettek. A mostani barátom nem az a kimondott szépfiú de nekem nagyon tetszik így ahogy van ,nagyon szeretem és már nem érdekel, hogy mások mit gondolnak :)
2009. máj. 5. 21:18
 3/7 A kérdező kommentje:

Jó nektek! :( Szeretem pedig őt nagyon!

Lehet ez korral jár, és majd kinövöm?!

2009. máj. 5. 21:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanúgy vagyok ahogy Te. Nekem sem tetszik 1-2 dolog a barátomban és mindig arra gondolok hogy vajon mások mit gondolhatnak róla/rólunk... Ez lehetséges, sőt biztos hogy nem szerelem, mert a szerelem elvakít és megvagy bolondulva a másikért és úgymond "nem veszed észre a hibáit sem" anyira oda vagy érte. Ez ebben az esetben jó, mert észreveszed a hibáit és megtudod neki mondani és lehet hogy még az ő javára is válhat, ha változtat... Ez inkább egy sima erős szeretetnek mondanám hisz mondtad h szereted. Vagyis szereted, de nem szerelemből, hanem sima szeretetből ami sokkal hosszabb ideig tart mint a szerelem... Szerintem ez nem baj ha így látod.
2009. máj. 5. 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem idővel úgyis kiderül. vagy megnyugszol, vagy találkozol vkivel, akinél nem számít semmi, az sem, h a többiek mit gondolnak róla.

amíg jól érzed magad vele, ne törődj másokkal, de ha úgy érzed, nem tudsz vele maradni, akkor ne húzd tovább egyikőtök idejét se. (23/L)

2009. máj. 5. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:
pedig akkor ez nem igazi szerelem. majd ha nem az eszeddel fogod azt gondolni hogy "benne megvan minden ami kellhet egy csajnak", hanem a szíveddel fogod azt érezni hogy "benne megvan minden ami nekem kell", vagyis inkább "minden ami benne van, kell nekem", akkor az lesz a szerelem. mert ha szereted mindenestől, mindennel együtt ami vele kapcsolatos, akkor biztos hogy nem fogsz már törődni vele hogy mit gondolnak mások. még csak eszedbe sem fog jutni hogy mások véleményével foglalkozz.
2009. máj. 5. 21:33
 7/7 Voguelilias ***** válasza:

Velem is volt már hasonló. A 2. barátommal így voltam, hogy amikor felszálltunk együtt a buszra azt kívántam, hogy csak ismerős ne lásson minket. Viszont a 3. barátommal akivel már sajnos nem vagyunk együtt rá az első pillanattol kezdve nagyon büszke voltam, és örültem ha látnak az ismerőseim, hogy mennyire szeretjük egymást és a többi... Majd találsz olyan fiút akiben hiba biztosan lesz is de mégis elfogod fogadni és észre se fogod venni hogy nem gondolsz arra, hogy ki mit gondol róla. Nekem is elmúlt igaz, hogy iszonyat szerelmes voltam/vagyok az utolsó barátomba. Lehet nálad is ez a gond, de majd idővel megfog változni ez is!

18/L

2009. máj. 6. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!