Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a lány sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevin42 kérdése:

Mit tegyek, ha a lány sem tudja hogy mit akar? Lehet, hogy csak fél?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki az évfolyam társam.Rég óta beszélgetünk meg minden, nagyon beleszerettem, ő is belém. Pont nem rég szakított egyik barátjával, aki szintén a suliba jár.Úgy volt hogy összejövünk meg minden, de megint összejött azzal a fiúval.Mondta, hogy ha az a fiú nem szeret ismét belé, akkor már járnánk. Mivel ugyanabba a suliba járunk, olyan rossz nekem Őt vele látni.Jóba vagyunk, barátkozunk, de még is azzal a fiúval van. Miatta fogok menni táborba, mert úgy volt, hogy összejövünk, és ott tök jól elleszünk.(lassan úgy érzem nem kéne mennem) Sokszor mondja hogy szeret, meg hogy ha a az a fiú nem lenne akkor együtt lennénk, de mégis vele jár.Nem lehet, hogy csak azért jár még vele, mert fél, hogy mit szólna a az a fiú ha szakítana miattam? Nekem suliba nem úgy tűnik mintha egy álom pár lennének. Szörnyű érzés nekem, senkinek sem kívánom.Én teljesen oda vagyok érte.

Segítsetek, hogy mit csináljak.

2009. máj. 5. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menny el vele a táborba, lehet hogy ott még is összejöttök! :)
2009. máj. 5. 20:29
 2/4 A kérdező kommentje:
De a tábor messze van még, Én addig megörülök nélküle.:(
2009. máj. 5. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
Figyelj, szok hozzá, hogy a lányok zöme azért naná h nem tudja mit akar, mivel gondolkodásra nem képes egyedek. Tehát szépen léassan szoktasd magad a gondolathoz, sajna lejjebb kell adni az értemi színvonalat, ha lány társaságában vagy.
2009. máj. 5. 20:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Ez elég gonosz komment volt.Ha egy fiú szeret vkit akkor nem ilyeneket mond...

Amúgy tényleg sok lány így viselkedik velem, még akkor is ha nem szerelemről van szó

2009. máj. 5. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!