Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ez a lány és most nem tom hogy mit akar vagy egyáltalén van e valamilyen szándéka! Lányok szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egylány aki durván egy hónapja visza utasított!utánna egy hétig nem beszéltünk de egy hét után rendszeresen beszélünk chatelünk stb. és most nem vágom azthiszi h 1hét alat eltom feledni és ak mostmár megint örök barik vagyunk XD vagy nem tom hogy mit higyek Lányok szerintetek ez mit jelent?? 15/F2011. szept. 8. 20:58
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy elgondolkozott a dolgon.....vagy lehet, hogy elszégyellte magát amiért olyan durván visszautasított :)
2/8 anonim válasza:
hát, ha visszautasított, akkor szerintem csak próbál a barátod maradni.
3/8 anonim válasza:
Szerintem is, csak nem akarja elveszteni a barátságod.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem utasitot visza durván mivel már nem tom hanyadszor utasitot visza csak ugye én is felnövök és elegem van és szeretném elfelejteni emrt ha 4 év alat nem kapcsolt ak mostmár ne .....
2011. szept. 8. 21:05
6/8 A kérdező kommentje:
mert most mért ne?? ez ért baj?? ezt már sokan monták emigy csak nem tom h mért!
2011. szept. 8. 21:12
8/8 A kérdező kommentje:
Mért?
2011. szept. 14. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!