Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog, ha nem szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, ha nem szeretem a pasim fényképeit?

Figyelt kérdés
kb 4 hónapja vagyok együtt a barátommal és készült már rólunk elég sok kép....de amikor végignézegetem mindegyiken úgy érzem nem szeretem őt...igaz h nem fotogén a gyerek, de mért van ez velem?olyan furcsa...amikor vele vagyok jobban szeretem mindennél, a képeit meg ki nem állhatom...ugy erzem nem szeretem őt, ha a képeinket nézegetem...mit tegyek?????????????
2009. máj. 5. 19:57
 1/8 anonim válasza:
ilyen volt velem is egy exemmel. sztem nem szereted elegge, csak egy fellangolas, mert a mostani baratomban mindent szeretek, meg a rossz kepeit is :)
2009. máj. 5. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
hát velem is ezvan :/.. pedig a barátom egyáltalán nem egy csúnya gyerek sőt .. elég helyes .mégis a képeken valahogy nem tetszik.:/
2009. máj. 5. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Detto ugyanezt érzem én is. Ha vele vagyok, elfelejtek mindent és mindenkit, szeretem őt, kívül-belül. De ha nincs velem, és csak a képe jut nekem, vagy azt kell néznem... ááááh.

Egyszerűen nem szeretem a fényképeit. Nem szeretem sem nézegetni, sem mutogatni másoknak. Van 1-2 jól sikerült fénykép róla, de a többi... Pedig nem mondanám, hogy nincs fényképarca, azt meg főleg nem mondanám, hogy csúnya.

Ez nem tudom, miért van így, de megnyugtató, hogy mások is vannak így vele... Egyébként mi is csak lassan fél éve vagyunk együtt... Fura, az egyszer biztos... (23/L)

2009. máj. 5. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Érdekes ez fényképen úgí nézek ki h rossz ránézni, pedig normálisan hát nem vagyok az a ronda gyerek :)felejtsd el a képeit az 2D azt nézd amikor melletted van és ha úgy imádod akkor nincs gond :)
2009. máj. 5. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
NIncs egy darab olyan kép sem amelyiken úgy néz ki ahogy neked tetszik? A rossz képeket töröld ki a jókat meg hagyd meg. Én is mindig úgy csinálom. Nekem is van/volt pár olyan képem amin a barátom nem nézett ki vmi jól, de azokat kitöröltem
2009. máj. 5. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Most akkor jövök, és mondok olyat, ami nem fog tetszeni. Szerintem egyáltalán nem normális. Több, mint egy éve vagyok a barátommal, és amikor megismertem, hosszú haja volt, vékony volt, csontosabb volt az arca. Utána levágatta a haját tüsire, és picit meghízott. Nem állt neki jól, sok fénykép készült abból a korszakából, és ő hiába kérte, hogy azokat a borzasztó képeket töröljem ki, nem voltam hajlandó. Mégpedig azért, mert minden kép egy emlék, kevésbé helyesen is ugyanannyira szeretem, és vonzódom hozzá. Olyat szerintem meg végképp nem normális dolog érezni, hogy nem szereted...
2009. máj. 5. 22:50
 7/8 anonim ***** válasza:

22:50-es. Gondolom rólad is készült már jó pár olyan fénykép ami nem tetszett neked, nem? És kitörölted? szerintem igen.. na de miért? Az is egy emlék nemde?

Miért gáz az ha nem tetszik vkinek hogy a barátjáról/bnőjéről béna kép készült?

2009. máj. 6. 10:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Képzeld, nem töröltem ki. Szar kép lett. És? Akkor is emlék. Nem tartozom azok közé, akik nyávognak, ha lett róluk egy-egy rémes fotó. A barátom esetében meg főleg nem zavar, mivel nincs olyan arca, arckifejezése, amit nem szeretnék benne. Csak azt nem értem, minek tesznek fel az emberek kérdést, ha úgyis olyan választ várnak, ami nekik imponál.
2009. máj. 6. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!