Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúk csókolózás közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk csókolózás közben beszokták csukni a szemüket?

Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 17:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem, inkább túlságosan is normális. Ez zavarhat sok mindenkit :)
2011. okt. 30. 18:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Igen, de ez nem jó. Mármint... nem érzed néha, hogy túlságosan hagyod, hogy az eszed irányítson? Nem vágysz arra, hogy néha elveszítsd az eszed? :D
2011. okt. 30. 18:54
 13/21 anonim ***** válasza:

Változó...pl a nyílt utcán nem szoktam de ha kettesbe ágyba vagyunk akkor igen

Kicsit olyan vadász ösztön :D nem szeretek védtelen lenni :D

2011. okt. 30. 18:58
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Ez már nem a kérdéshez tartozik, de egyébként az ésszerű életvitel nem zárja ki az élvezeteket (szex, alkohol, stb). Lehet valaki tudatos ember attól is hogy néha eszméletlenségig issza magát (mint ahogy én is ritkán). De nem lényeges része életének. Én csak azt utálom amikor gyenge emberek hagyják hogy külső tényezőktől függjön közérzetük. Gyenge ember aki nem boldog önmagában is.
2011. okt. 30. 18:58
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
A 13/14-et nem én írtam egyébként.
2011. okt. 30. 18:59
 16/21 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van. De csak, hogy visszakanyarodjunk a kérdéshez: nem gyenge ember az, aki hagyja hogy magával ragadja egy csók.
2011. okt. 30. 19:09
 17/21 anonim ***** válasza:
Csak az, amelyiknek van szeme. Amelyiknek nincs, az háttal csókolózik, hogy nehogy megundorodj tőle.
2011. okt. 30. 20:54
 18/21 anonim ***** válasza:
Csak az nem csukja be, aki nem igazán szerelmes, és nem éli át a csókot!
2011. okt. 30. 21:24
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Kérdés persze hogy mit jelent az "igazán" meg a "szerelmes", hiszen ezek nem objektív, létező dolgok. Nem is léteznek ilyen kategóriák.
2011. okt. 30. 21:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Tényleg elég fura vagy lelkek erdésze. De bizonyos szintig igazad van. Attól hogy valaki nem csukja be a szemét,nem azt jelenti h nem gondolja komolyan.
2011. nov. 4. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!