Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor gondolja azt egy lány, hogy túl sok a csókolózás egy kapcsolatban?
Kérdésem egyszerű: mi lehet az oka annak, hogy egy lány azt mondja: "nem akarok lemenni hozzád, mert ott általában csókolózunk".
Lányoknak nem fontos a csók?
Miért kezdheti el zavarni egy lányt a csók?
megjegyzem: több, mint egy hónapja nem csókolóztunk, csak puszival köszönünk üdvözlés- és búcsúzásképp, tehát nem mondhatnám, hogy össze vagyunk varrva.
nem lehet, hogy fáj neki a csók?
pl harapdálod a nyelvét ami neki nem tetszik, vagy az ajkait.
és lehet ezért nem is akar
20 éves a leányzó. nem mondanám magam harapdálósnak/durvának.
legutolsó csók-képződményünk nagyon érzéki volt, úgy éreztem, hogy az nagyon jó lesz, aztán egyszercsak benyögte, hogy nincs kedve a csókhoz. hát mondhatnám, hogy egy világ omlott össze bennem, de gondoltam, hogy néha belefér, de erre most meg ezt mondta annak ellenére, hogy nagyon rég nem volt már semmi.
8 hónapja járunk amúgy
hát kedves utolsó. sajnos szerintem igazad van.
valahol hallottam, hogy egy igazán érzéki csók képes újra "fellobbantani a tüzet". ez igaz lehet, vagy inkább csak rontana a helyzeten?
Én két dolgot nem szeretek: ha nem kellemes a szájszaga valakinek, illetve ha túl nyálas a csók.
Viszont ez furcsa nekem,hogy egy 20 éves nő nem szereti. Én is 20 éves vagyok, és nem tudom elképzelni nélküle. Izgató, ahogy a párom gyengéden megharapja az ajkamat, ahogy összeérnek a nyelveink. Ezen mit nem lehet szeretni? Egyébként ha ez ellenére van, azért ott elgondolkodnék, hogy a szexualitás mennyire fér bele neki egyáltalán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!