Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezen lehet segíteni? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KOkka200 kérdése:

Ezen lehet segíteni? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok, a barátnőm 15éves... és festi magát... engem nagyon zavar mikor kifesti magát az utcára és mikor szépen megkérem ne tegye megfogadja hogy nem teszi, aztán mégis megteszi... és mikor mondom neki flegmán vissza válaszol hogy..... NEM FOGOD Nekem megszabni mit csináljak!.... nem hiszem hogy olyan sokat kértem volna tőle!

normális válaszokat pls....

2011. okt. 30. 16:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az a csaj akinek gondot okoz az hogy elvárnak tőle dolgokat, annak elég alacsony a tűréshatára. Jaj, ma már el se lehet várni semmit? Hová jutottunk, hová jutottunk...
2011. okt. 30. 18:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Tényleg szebb a természetes... már aki nem olyan csúnya, hogy festés nélkül nem mer utcára menni :DD

A lényeg a mértéken van, ha csak egy kicsit csinálja, akkor nem katasztrófa, de ha már krvás szintet ér el, az márpedig nem jó. Más problémára utal, mint ez a "megfogadja, hogy nem teszi, de aztán mégis, és erre flegmán válaszol". Na ilyen lelkületű lány nekem nem kéne.

2011. okt. 30. 19:47
 13/14 anonim ***** válasza:

hát nem tudom..ez az elvárós dolog...ha én nem tetszenék egy pasinak festve, akkor othagynám, mivel a festés nem sokat változtat az arcon, és van nagyon sok ízléses + a bőrhibákat is elfedi,

de ha a pasi azt mondja, nem tetszek neki úgymond feljavítva, akkor felmerül a kérdés, h minek van velem, mert nyilván alapból se tetszem neki...

2011. okt. 31. 00:55
 14/14 anonim ***** válasza:

utólag még anyit hozzá, aki nem hiszi el h feljavít nézze meg ezt a linket:

[link]

2011. okt. 31. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!