Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsáltanátok a pasitoknak ha kezet emelne rátok?
Nem vagyok ebben a helyzetben szerencsére, de sosem tudhatom, hogy valaha képes lesz-e megütni engem ...
Ha benneteket megütne a párotok szakitanátok vele ?
Én annyira imádom a barátomat h ha ezt tenné velem akkor se tudnám dobni... tudom h utána ö is nagyon bánná...
egész biztosan szakítanék, ha semmi indoka nem lenne rá, csak h bántson.
ha hisztiznék és őrültségeket akarnék csinálni, és úgy teszi, hogy észhez térítsen, akkor talán el tudnám fogadni.
más esetben nem
de abba is gondolj bele, ha egyszer megüt, már nem biztos h fogod tudni annyira szeretni, vagy meg fogsz bízni benne.
Voltam már ebben a helyzetben:(
Én nagyon szerettem a srácot,és miután megütött haragudtam rá,de megbánta,és én ugyanugy szerettem akkor is,mintha nem bántott volna!
De tanultam belőle!
Mostmár fontolgatnék egy két dolgot!
De szerencsre a mostani párom nem bántana!:)
Soha nem bocsátanám meg.Nemhogy megbocsátani , de szóba sem állnék ilyennel ...
(Talán akkor ha olyan szitu lenne mint mikor bartha zsolt megütötte a zsófit xD megérdemelte sztem xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!