Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy csak az idő képes legyőzni a viszonzatlan szerelmet?
Figyelt kérdés
(Amihez persze kell az egyén is)2011. okt. 30. 11:16
11/15 A kérdező kommentje:
Már nem tudom megismerni az a baj... :(
2011. okt. 30. 12:20
12/15 Walk With Me válasza:
Egyszer volt egy lány, akibe nagyon bele voltam zuhanva, igazából fogalmam sincs miért. Nagyon fájt, hogy egyik napról a másikra lesz*rt valami másik srác miatt. Objektíven összegyűjtöttem a negatívumait: nem az esetem, nagyképű, hisztis, önző, sumákol, felelőtlen, éretlen stb, aztán valahogy felcsendült a hangja a nevetése a fejemben, ahogy a szemembe néz... és kész lettem ismét.
Nem mindig segíthet az, hogy összeszeded a negatívumait, mert még kiábrándulva is hiányozhat, de nagyon.
Maradt az idő. tik-tak-tik-tak...
Vagy persze ha jön egy másik személy, aki eltereli a figyelmed róla. :)
20/F
13/15 Szoffi:)) válasza:
Valamilyen szinten biztos :) Nos én hónapokig bele voltam zúgva egy nálam 4 évvel idősebb srácba ,akinek barátnője is volt ,de ettől függetlenül nagyon jól megértettük egymást. Voltak ,olyan hónapok ,hogy mindennap beszélgettünk ha nem is élőben ,hanem msn-en... Igen ,viszont rájöttem ,ha ezt a báty-húg viszonyt tovább folytatjuk ,bele őrülök így rá kellett jönnöm ,hogy le kell csökkenteni a beszélgetések számát és a negatívumokat keresni... igen ,de sanjos ez legtöbbször nem elég... ezért szerintem az az egyetlen módja ,hoyg elfelejtsd ha beleszeretsz valaki másba! Ez tuti biztos módszer =^^=
14/15 anonim válasza:
Tudom jó rég írtak ide de gondoltam írok pár sort.Egyik osztálytársam nagyon bejött nekem/tetszett.De nem sikerült kialakítani közöttünk egy szerelmi kapcsolatot,de ő nekem nagyon tetszett csak aztán ballagtunk így nem láttam minden nap közelről csak mostanában hazafelé + iskola felé buszon de ennek ellenére felfogtam, hogy nem tetszek neki, rádás most már örülök is hogy nem jártunk.Elején volt nehéz de megtanulja az ember kezelni a lelki/érzelmi kapcsolatait.15/F
15/15 anonim válasza:
előző vagyok, igen itt olvasgatom hogy valakinek segített az hogy összegyűjti az általa szeretett személy negatívumait és azzal leküzdi igen ez nekem is segített :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!