Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ennyire félre ismertem?
A barátommal hosszú ideig együtt voltunk (5 év)és szakításunk (1 hónapja) után fel sem hívott még egy smst sem küldött.
Én ezt nem tartom normálisnak mert így nem lehet lezárni ennyi időt....
Főképp hogy az utolsó pillanatban is azt mondta hogy szeret, fontos vagyok neki és még el is sírta magát.
A szakításunk oka: nem szeretlek úgy mint az elején
Most meg kiderül hogy összejött egy lánnyal akit ismerek és mindig is attól a társóságtól óvtam: drogos, kétszínű, buta, szerintem a fél város átment rajta, és nem az a hőséges fajta szerintem.
Én mindig próbáltam őt a jó útra terelni hogy megtudja valósítani az álmait hogy jó ember legyen. Félek pont ezek az emberek nem lesznek jó hatással rá!
Ennyire hogy ismerhettem félre hogy pont egy ilyen lánnyal??
Hihetetlen
Ide leírtam hogy ebből nem kérek...de személyesen ezt nem mondtam...
Én annyit vártam ha ő neki ennyire fontos vagyok és tényleg nem akar elveszíteni hogy annyit írjon hogy hogy vagyok?vagy mi van a kutyáddal?
Én lehet naiv vagyok de így lezárni dolgokat nem lehet hogy 2 hete még szeretsz valakit utána már nem tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!