Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok ilyesfajta viselkedése honnan jön? (lent)
Nálunk a lányok (gimi) többsége úgy viselkedik mintha lezbikusok lennének (nincs velük bajom leszögezem) mint lány én se értem ezt szünetekbe egymáss ölébe ülnek miközbe lány hátulról simogatja , kézen fogva járkalnak sőt elviegbe poénból aztmondják de többeket rajtakaptam csókolozás közben.
Ez mi és ahogy hallottam ismerőseimtől más sulikba is ez van.
Húgom táborba volt (gólyatábor) és egyik lány megkérte ,hogy csókolozzanak , persze nem ment bele a húgom és már kerülik.
Ez honnan jön?
a mi osztályunk ennyire nem durva...
mi csak becézzük egymást pl.: cica, baba stb...
de csók meg ilyesmi nincs!!!
13/L
Nallunk nincs csok ,de van ojan hogy probaljak a sex poziciokat ...
Lanyok ,nagyon furcsak vagytok ... szegeny fiuk ... kepzeljetek el mennyire kibaxott nehez nekik a lanyok vilagabol egy szilankot is elsajatittani.
Egyebkent ,ha lany lennek en is smarolnek :D
'Mi a bajotok?? :O az mér baj? én is néha szoktam (nem csak részegen)... ez a lányoknál egy olyasfajta szeretet kifejezés. Sokszor abba is bele szoktam gondolni h sokkal jobb csajjal csókolózni, mert a fiúk szerencsétlenül, és sokszor büdösszájjal smárolnak...
13/L'
Gratulálok, gyökérkém, hogy 13 éves fejjel nincs jobb dolgod az osztálytársnőid ittas állapotban taperolásánál. Ezért ellenzem én a TV2/retek klub jellegű szennycsatornákat és a rajtuk futó műsorokat. Értem ezalatt a Valóvilágot első körben. Idén egyetlen beszavazóshow-nak voltam tanúja, gondoltam megnézem, ugyan mit esznek rajta a népek... plázacica kategóriájú hölgyemények ostobenkó k*rva módra vonaglottak a közönség előtt, végül a legordasabb (Dyuska) került be a villába. Köszönöm, én ebből nem kérek, és a 10-14 évesekre sem kéne rátukmálni, mert komolyan veszik és etalonná válik a szemükben az ilyesfajta magatartás. Élő példa az általam idézett kisleány, már ha nemcsak egy vicces kedvében lévő, unatkozó kockával állunk szemben.
Mégegy kérdés; régen hogyhogy nem így fejezték ki egymás iránt érzett szeretetüket az emberek? Én miért nem csinálom a nőnemű haverjaimmal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!