Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem el? 13/F
Ne gondoljatok semmi rosszra...xD
Csak arról lenne szó,hogy kezdjem el a smárolást?
Szóval még soha nem smároltam. Mikor jön el a megfelelő pillanat?
és tényleg ösztönből tudni fogom hogy mit csináljak???
és mik a jelei, hogy a lány élvezte???
hát a smárolást...
mond neki: Csukd be szemed nyisd ki szád, adok rá puszikát" Aztán előveszed a lompost és beteszed a szájába
(és mire megyünk a zöld kezecskével?) :D
Először is: Van valaki a láthatáron, vagy együtt vagy valakivel, vagy csak fantáziálgatás? Mert először is egy csaj kell hozzá ugyebár. (itt teszem hozzá, hogy a te korodban még nem feltétlenül kéne csókolózni sem, de ha eljutsz odáig...)
Hogy érzed-e, hogy eljött a megfelelő pillanat? Hát ehhez nem árt egy kis tapasztaltság (magyarul ha idősebb vagy pl), és akkor érzed.
Ha a lány élvezi, akkor visszacsókol, nem húzza el a száját, és csók után mosolyog rád.
OMG!!! öcsi, 13 éves vagy könyörgöm. Menj vissza és legozzál!!
vicceltem ;)
nem értem miért irnak sokan hasonlókat. 13 évesen teljesen normális, hogy ezen jár az eszed.
ja, bocs nem kérdésre válaszoltam :D
szóval: gyakorlás kérdése az egész. ha ez megvan, és jól csókolsz, tanulj meg rendesen nyalni és te lehetsz a király a csajok szemébe. de 14-15 éves korodig maradj a csóknál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!