Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a megszokás jelei? Miből veszem észre, ha már nem úgy szeret, mint a kapcsolatunk elején?
Na ez az,hoy idegesít a halálos nyugalma.Megvárja,még kitombolom magam,aztán a végén megkérdezi:,, Na megnyugodtál végre??"
Egyébként 3 év a korkülönbség!
3 év nem sok,azt hittem,hogy több.
Szerintem az sem lenne jó,ha felvenné a kesztyűt,úgysem azt mondaná,amit hallani akarnál-ezt elhiheted.Ez az időről időre balhé generálási kényszer pedig számomra is rejtély egyelőre.Szerintem a barátod jól kezeli a dolgot.Én fel szoktam venni a kesztyűt és az esetek 80%-ában veszekedés a vége.Megbeszélni lenne a legcélszerűbb minden esetben,de azt meg úgy képtelenség,ha az egyik fél hajthatatlanul a fejébe vesz valamit.Nekem úgy tűnik,hogy sok dolgot nem beszéltek meg egymással,hogy melyikőtök mit miért csinál..,de lehet tévedek.
Be kell bizonyítanom,hogy képes vagyok úgy megoldani problémákat,hogy nem hisztizek,és bármit is mond,képes legek nyugodtan,és higgadtan kezelni azt.Így Ő is képes lesz nekem elmondani sokmindent,ami a szívét nyomja,mert tudni fogja,hogy tudok felnőtt nőként gondolkozni! :)
Jobb lenne,ha először szépenpróbálnék hozzá közeledni,nem pedig egyből letámadni.Olyan jó volt ez a pár hónapos higgadt időszak!Annyira boldog voltam,de most újra előtör belőlem a vadállat!Pl.egy ,,MAJD'' szóból képes vagyok botrányt csinálni,hogy miért nem MOST!
Egy pár súlyos kérdés:Hogy érzed,összeilletek?Mennyire lehetsz mellette önmagad?Mennyire vagy "kompromisszum kész"?
Egyébként félre ne értsd,én nem vagyok párkapcsolati terapeuta,se semmi,ezek csupán érdekelnek,ha már így belemásztunk-hátha tanulok valamit.
össze önmagad kompromisszum
Úgy érzem,összeillünk!Ahogy tartja a mondás:az ellentétek vonzzák egymást :)Azért nem mindenben különbözünk ám!Hisz azért is szerettünk egymásba,mert rengeteg volt a közös érdeklődési körünk.Pl.Ő is,és én is szeretünk barkácsolni,moziba járni,kirándulni,stb.Aztán ahogy még jobban megismertük egymást,kiütköztek az ellentétek is.Ő csendes,nehéz kihozni a sodrából,én teljesen más vagyok:hamar felkapom a vizet,és sértődékeny.Teljes mértékben önmagam vagyok,és ez tetszik benne,hogy el is fogad.A reggeli beszélgetésünk közben elárulta,hogy engem lát az ideális nőnek,akivel családot szheretne alapítani,de néha megreng bennem a bizalma,amikor kijön belőlem a vadság,amit Ő sem ért,hogy miért vagyok olyan,egyik percről a másikra!Amikor szépen megnyugtat,és igazat ad,akkor belátom,hogy semmi értelme veszekednem,mert egy áldott jó ember a párom.És szégyellem magam,amiért ilyen indulatos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!