Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a megszokás jelei? Miből veszem észre, ha már nem úgy szeret, mint a kapcsolatunk elején?
Annak tudatában jött velem össze,hogy nagyszájú lány vagyok.Sosem volt ez előtte titok.Igazán szeretem őt,és vissza tudom magam fogni,ugyanis néha tényleg túlzásba viszem a dolgokat!Csak néha előtör belőlem a sárkány :)
Hál'Istennek egyik sem igaz azok közül,amiket a kedves utolsó válaszoló felsorolt.Csak én már reggel abból is ügyet csináltam,hogy 4 együtt töltött ,,fél'' nap után hazamegy tőllem,és azt mondta,hogy vasárnap inkább én menjek le.
Akkor viszont azt titkoltad el,hogy hisztis vagy.:D
Egyébként az összes választ én írtam,ha megnézed a százalékokat..
Szerintem kér is ezen olyan sokat rágódni,picit legyél vele megértőbb és csak egy picit kontrolláld a viselkedésedet.Ennyi,szerintem nincs nagy gond.
Hát legalább annak örülök,hogy nem vagyok egyedül :)
Ilyenkor,amikor elmegy dolgozni a párom,vagy hazamegy,még jobban megbánom,ahogyan viselkedtem.Legszívesebben elsüllyednék,és elgondolkozom,hogy molyen hülye vagyok.Az amúgy rossz jel,ha már a sírásom sem hatja meg?
Ezt az utólag megbánást is sűrűn produkálja az én barátnőm is.:)
Szerintem nem jó,ha a sírással próbálsz rá hatni,mert nem mindenki tud ezzel mit kezdeni.Ha nem érzi magát hibásnak,vagy pontosan tudja,hogy nem tett olyat,ami miatt neked sírnod kellene-akkor csak egy nőt lát maga előtt,aki kislány módjára hisztizik.Az is lehet,hogy csak ad időt,hogy rendbe szedd magad és utána megpróbálja megbeszélni.A sírás ilyenkor csak egy kis "tűzszünettel" ér fel.Azt,hogy a barátod mit miért csinál-azt innen nem tudom neked megmondani.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!