Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura kapcsolat. Vagy hogy értelmezzem ezeket a dolgokat, ha ilyen hideg?

Figyelt kérdés

Egy hete összejöttem egy sráccal, akit jól ismerek, fél éve mindennap besz, s ritkán talalkozgattunk is.

De néha olyan hidegen bánik velem, főleg ha társaságban vagyunk.(ugy egesz np volt egy egy puszi ritkan, s annyi) Azt mondják, h talán azért mert még meg kell szokjon. Mikor viszont ketten vagyunk, annyira édes meg vigyáz rám, ölel, puszil stb. Nem tudom mire gondoljak. Idővel ez megfog változni?

Na meg el voltunk menve kirándulni, s most ezután nem tudom hogy lesz a találkozasokkal a városban.

Hogy kérdezzem meg, h ne érezze azt se h lefogni akarnám v sürgetni, de nem tudom mi a helyzet igy köztünk, mert nem akarok olyan kapcsolatot h mindig csak msn en beszeljünk.

2009. máj. 5. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Az normalis h a baratai előtt nem csak veled foglalkozik. hiszen ott szét kell h ossza a figyelmet. ne izgulj emiatt, inkabb beszélgess te is a többiekkel. senki se szereti az olyan parokat akik buliban meg mindenhol ahol többen vannak, egész idő alatt egymas karjaiban vannak, és el se engedik egymast.
2009. máj. 5. 09:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, csak ő inkább a legjobb barátnőjével volt egész nap a kiránduláson, s ugy éreztem, h engem hanyagol.

Tudom, h tesoknak nézik egymást, ezt a csaj barátja is mondta, h nincs miért aggodjak.

S a csaj mondta, h nem szereti,a barátom, h egész nap a nyakán logjon a baráátnője. Ami teljesen o.k., de nekem ez azért már túlságosan hidegnek tűnik igy.

Legalább a kapcsolat elején nem úgy kéne h alig lehessen szétválasztani a két embert? Mert együtt akarnak lenni..

V nem?

2009. máj. 5. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, ez igy kellene h legyen a kapcs. elején. de nem vagyunk 1formak. van aki "bújósabb" tipus, es van aki nem. ha ez ennyire zavar, akkor ülj le vele, és beszéld meg. ő mit szokott erre mondani?
2009. máj. 5. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem volt egy ilyen párom... barátnőmnek még rosszabb volt az ilyen pasija, mert még a kezét se fogta utcán, úgy viselkedett vele, mintha nem is járnának... néha velem is... 4 hónapig voltam vele... igazából nem is bánom hogy vége lett... azóta van nekem sokkal jobb :)
2009. máj. 5. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!