Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hűséges maradsz a párodhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűséges maradsz a párodhoz akkor is, ha jön egy "eszelős", aki rád tapad és csinos (nő), vagy ha nő vagy, helyes a pasi, de boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolatod?

Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 11:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én hűséges maradok, volt is már rá példa...

Elég jó pasi nyomult rám, ha szingli lettem volna engedek is neki, de mondtam, hogy van barátom és jól megvagyunk meg szeretem. Egy dbig próbálkozott, de aztán feladta, mert látta, hogy hiába. :) Ennyi.

20L

2011. okt. 27. 12:36
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

ha a kérdésed alapján nem amradsz hűséges, akkor valami hiányzik a kapcsolatodból. ha ilyet érzel akkor ülj le a pároddal és kérdezzétek meg egymást mi az amiben feltudtok egymásra nézni és mi az amiben nem.

amikor jön egy "eszelős" ahogy te írtad, akkor egy kiut reménye csillan fel egy számodra nem megfelelő helyzetből. ez lehet a kapcsolatotok "unalma", vagy bármi más. ezt mindenkinek magának kell tudnia.

2011. okt. 27. 13:52
 13/19 A kérdező kommentje:

Soha nem csaltam meg a páromat, sem az exemet.

Kérdésem általánosságban arra irányult, vajon mások hogy vélekednek a hűségről, mennyire tudnak ellenállni vagy nem a "csábításnak".

Szeretem a páromat és eszembe nem jutna megcsalni, ahogy eddig sem tettem az exemmel sem. Volt má rá példa, kétszer is, hogy egy pasi "rám nyomult", s hiába mondtam neki, van párom, azt felelte, őt ez nem érdekli, de mégsem lett semmi köztünk az illetővel, mert én nem akartam, hűség az hűség.

2011. okt. 27. 13:53
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
NEM!!! tolem johet a vilag legjobb pasija is:DD. nyilvan az embernek jolesik ha vannak rajongoi, de pasikent csak a paromra tudok tekinteni.
2011. okt. 27. 14:06
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindig hűséges vagyok és leszek is. Igaz, most nincs párom, de amikor volt, akkor egy srác rám írt, hogy én vagyok a legszebb lány meg stb... szeretne velem jobban megismerkedni, meg randizni is. Én meg mondtam neki, hogy van párom, barátok lehetünk, de semmi több.

Ha lenne, akkor is 100%-ban hűséges maradnék.

19/l

2011. okt. 27. 15:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez azért pofátlanul hangzott, nem? A lényeg, hogy Őt nem érdekli, úgyis az lesz, amit ő akar.
2012. nov. 8. 22:04
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"s hiába mondtam neki, van párom, azt felelte, őt ez nem érdekli,"

Ja, egy dugásra benevezne rád,a többi nem érdekli.

Ilyen pasi nekem akkor sem kéne, ha egyedül lennék.

2012. nov. 9. 03:23
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Hát, nem lehet mindenki elég hombár, hogy szeressék, engem sem szeret a párom, hiába minden, ugyhogy előbb-utóbb meg fogom csalni, pedig szeretem. De azt akarom, hogy ő is szenvedjen, mint én! :((
2015. okt. 22. 21:46
 19/19 anonim ***** válasza:
21%
Jaj jaj lányok szakad a plafon.. Ha odaállna valaki egy ferrarival elétek, ti kérdés nélkül beszállnátok hozzá. Tisztelet a kivételnek, de azért pénz beszél valljuk be..
2018. júl. 2. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!