Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehet ebből még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ebből még valami?

Figyelt kérdés

Még tavaly megtetszett egy lány, megismerkedtem a barátnőivel, vele nem jött össze a dolog, viszont az egyik barátnőjébe nagyon szerelmes lettem. Sokat beszéltünk nagyon jó barátok lettünk. Már úgy éreztem hogy több van köztünk mint barátság és elmondtam neki hogy szeretem. Ő erre azt mondta, hogy nem szeretné ha a barátságunkat elrontanánk ezért és nem lett semmi. Mostanában sokat veszekedtünk és kiderült hogy ő is szerelmes volt belém de csak barátként akart. Mostis barátok vagyunk, de még mindig szeretem...

Szerintetek mi tévő legyek?

Én: 15/f Ő: 13/l

2011. okt. 26. 16:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem??? Szerelem...nem szerelem...barááát...nem barááát...SZAPPANOPERA...várj még pár évet a "hölggyel" ennyi idősen én még a csattogóslepkét tologattam -.-'
2011. okt. 27. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!