Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasi mindig az anyját védi, még akkor is, ha az anyjának nincs igaza?

Figyelt kérdés

Barátommal mindig ezen veszekszünk. Akármit csinál az anyja, akárhogy viselkedik velem, akármekkora bunkó velem, akkor is MINDIG az anyjának ad igazat, és mindig őt védi, mintha egy szent lenne, egy földre szállt angyal, aki akármit tesz, azt csak jó szándékból teszi, akinek nincsenek rossz tulajdonságai, aki megkérdőjelezhetetlen, aki tökéletes, aki egy született csoda, és én csak eltörpülök mellette...

Én ebbe már komolyan belefáradtam. Inkább benyelek mindent, és nem szólok semmit, mert tudom, hogy az lesz a vége a dolognak, h az én k*rva anyámat, csak már rohadtul unom ezt az egészet.

Mással is van ilyen?

2011. okt. 26. 15:57
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Meg a másik, hogy akármilyen vitánk volt, futott "anyuci szoknyája alá", ahogy Te is írtad, és lehordott mindennek, aztán csodálkozott, hogy anyuci vajon miért nem kedvel engem, de persze az ő sz@rságairól mélyen hallgatott, amiket ő megcsinált velem...

Így mondjuk nem is csoda, hogy az anyja alapból utált engem, mivel csak a kisfia nézőpontját ismerte, minden egyes vitában...Csöppet volt csak elfogult...

Még a bíróságon is meghallgatják a másik felet...

2011. okt. 26. 17:45
 22/23 anonim válasza:
Mama pici fia:)
2013. febr. 24. 19:39
 23/23 anonim ***** válasza:
bele se merek gondolni, mi lesz, ha netántán eljuttok odáig, hogy gyereketek szülessen. :D akkor is megvédi anyucit, a gyerekkel szemben is? nem túl tartható ez a kapcsolat.
2014. jan. 12. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!