Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasi mindig az anyját védi, még akkor is, ha az anyjának nincs igaza?
Barátommal mindig ezen veszekszünk. Akármit csinál az anyja, akárhogy viselkedik velem, akármekkora bunkó velem, akkor is MINDIG az anyjának ad igazat, és mindig őt védi, mintha egy szent lenne, egy földre szállt angyal, aki akármit tesz, azt csak jó szándékból teszi, akinek nincsenek rossz tulajdonságai, aki megkérdőjelezhetetlen, aki tökéletes, aki egy született csoda, és én csak eltörpülök mellette...
Én ebbe már komolyan belefáradtam. Inkább benyelek mindent, és nem szólok semmit, mert tudom, hogy az lesz a vége a dolognak, h az én k*rva anyámat, csak már rohadtul unom ezt az egészet.
Mással is van ilyen?
Meg a másik, hogy alig jönnek ki anyagilag, de az anyja havi 20 rongyot bagóra költ. Egyszer csak úgy megemlítettem ezt neki, erre lehordott mindennek, hogy nekem ehhez semmi közöm, (pedig nem támadólag mondtam, csak megjegyeztem), meg szegény anyjának annyira sz@r élete volt, hogy képtelen letenni a cigit, mert ez az egyetlen egy boldogsága, és ennyi jár neki, és hogy sajnálnom kéne emiatt az anyját, nem támadnom...
Hát jó...
Meg akármekkora átlátszó kamut ad neki elő az anyja, ő azt szentírásnak veszi, mert hát az ő édes drága egyetlen hihetetlenül tökéletes anyucikája mondta, hát az csak úgy lehet.
Ha anyuci azt mondja, hogy az ég az nem is kék, hanem zöld, jajj hát hogy nem vette eddig észre, valóban...
Mintha basszus ilyen torzító szemüveg lenne rajta, ami alól nem lát ki...
Amikor ő sem boldog így...Én vagyok az első barátnője, de szerintem ha így folytatja, akkor egyben az utolsó is, mert egy ember sem fog megmaradni anyja mellett...
Anyakomplexus... Hát kicsilány, ez elég sz@r helyzet.
Ha tényleg szereted Őt, és tényleg kell neked, akkor esetleg próbáljatok összeköltözni. Mondjuk albérletbe.
Talán ha távol van az anyjától nem lesznek gondok...
Ha meg továbbra is kötélnek áll akkor sajnos (bár rosszul esik ilyet írni, mert mégis csak törődik az anyjával na..) akkor választáshoz érkeztetek.
Vagy visszavesz az anyai oltalomból és vele leszel, vagy ismét az anyukája lesz a barátnője :\
Bele sem merek gondolni milyen anyós válna belőle :D
21F
Nem fogja otthagyni az anyját, már beszéltünk az albérletről, de képtelen rá.
Elbőgte magát, hogy belehalna, ha anyjával akkor történne valami, amikor ő nincs ott, és képtelen elhagyni őt...
Egyrészről sajnálom is emiatt, hogy ilyen helyzetben van, másrészről pedig, akármennyire is szeretem, kezd elegem lenni ebből az egészből.
Lassan két éve ez a szenvedés megy, és már kicsit unom.
Hát akkor sajnos itt véget is ér a kapcsolat :(
Össze fog törni a srác az biztos, de csak Ő tehet róla...
24 évesen nehogy már az 59 éves anyját kelljen istápolni basszus... Mi lesz ha az anyja 80 éves lesz? Vele alszik?
Veszettül sajnálom a srácot, és valahol meg tudom érteni, de ezzel téged tesz tönkre idegileg. Így vagy úgy véget kell vetni. Add a kezébe a döntés jogát, döntse el Ő hogyan tovább. Mert így nem maradhat, te is tudod.
21F
Volt már szó róla, hogy ennek így nincs értelme, kb. én is elbőgtem magam, meg mondtam, hogy akkor döntse el ő, hogy mi legyen, de csak az jött ki az egész dologból, hogy ha igazán szeretném kitartanék mellette így is, és ő nem akarja, hogy ennek vége legyen, mert nagyon szeret engem, meg elbőgte magát, stb.
Szóval ha én mondom ki azt, hogy hagyjuk egymást a francba, akkor kb. én leszek a világ g*cije.. :/
Áh meg lelkileg is k*rva sz@r ez az egész, mert értem én őt, meg tényleg egy jólelkű gyerek, csak az a baj, hogy ő meg azt nem veszi észre, hogy az anyja egy önző pont pont pont pont....mert ha igazán szeretné a fiát, akkor hagyná, hogy a saját életét élje, és nem láncolná magához, hogy ezzel se neki, se a fiának ne lehessen boldog élete...
Csak ez a baj, hogy olyan, mintha napellenző lenne rajta...
Meg sem merem említeni neki azt, hogy az anyja egy önző pont pont pont, mert akkor abból olyan vita lenne, hogy egyszerűen nem tudnám elviselni lelkileg...
Azzal jönne, hogy az anyja nem önző, meg nem láncolja magához, az anyja csak jót akar neki, az anyja őt mindennél jobban szeretni, az anyja mindent megtett érte az életben, amikor ez rohadtul nem így van...
Pár évig volt egy nevelőapja, aki kicsinálta a srácot lelkileg, többször elbőgte magát, amikor a fazonról mesélt, de persze még ilyenkor sem merül az fel benne, hogy az anyja egy önző, nem mondom ki mi...
"az jött ki az egész dologból, hogy ha igazán szeretném kitartanék mellette így is"
Ez a legeslegmoslékabb zsarolás amit ember valaha kitalált.
Én ezt kapásból visszájára fordítottam volna:
"Mégis, hogy van az, hogy te a szeretetedet úgy mutatod ki, hogy nem állsz mellém? Ellenem vagy, akár mit mondok? Én téged akarlak nem anyukádat vagy anyukáddal.
Ha csak egy kicsit is szeretsz TE engem, akkor teszel valamit azért, hogy énis boldog lehessek melletted. PONT"
Ez a szituáció majdnem ugyanolyan mint amikor a fiú nem akarna kibújni az anyja szoknyája alól. Nem sok nő viseli ezt el...
21F
Amúgy bocsi a negatív hozzászólásaimért, istenért sem akarok semmilyen kapcsolatot szétbontani, de a kérdésedből már szinte tapintható a düh/agresszió ami emészt.
A te érdekedben írtam, mert bár beleélni nem tudom magam, de elképzelni el tudom milyen érzés lehet ez neked.
Tönkreteszed magad lelkileg, és a végén az lesz, hogy elpocsékoltál 2 évet olyannal aki nem érdemelte volna meg. Összetörsz és csatlakozol majd a gyk.hu-s összetört fiúk-lányok táborához... Mentsd a menthetőt kislány! :D
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!