Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátnőm úgy érzi, ha nincs velem akkor mással is el tudná képzelni?
Attól függ milyen szempontból nézzük. Ha onnan, hogy van barátja és mégis élni akarása van és kipróbálná mással akkor nem normális dolog. Viszont ha az ő szemszögéből nézzük akkor meg igen. Gondolom fiatal és nem akarja lekötni magát. De ha már most így áll a dolgokhoz akkor csak te fogsz csalódni és nem is kicsit.
18/L
Nekem több mint 3 éves a párkapcsolatom, ami azért nagy szó, mert az első barátom. Na most, eltudjátok képzelni milyen lelki összhang kell, hogy 3 évig kibírtuk egymást :D
Ennek ellenére, tetszenek más srácok, ami szerintem tök természetes. A fiúktól sem lehet kérni, hogy csukják be a szemüket. Ha valaki tetszik, akkor az ösztöneidnek megfelelően érezhetsz vonzalmat is iránta akár... De én azt mondom, azért mert kíváncsi, az tök érthető. Ha még fiatal az ember, sok mindent ki akar próbálni, sokan nem akarnak egy helyen megállapodni. Ennek ellenére, ha úgy érzed, a lelki összhang megvan és kialakult köztetek egy bizalom, akkor a testi dolgok ne legyenek akadályok, hiszen emberből van ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!