Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csóró lennél, járnál egy gazdag lánnyal?
15:34 75 százalék! Ott a pont!
Ha szeretik egymás tök mindegy kinek mennyi pénze van.
Napietus meg valszinü nem ismerkedne nála gazdagabb pasival. Csak hogy a saját szintjén maradjon. Mekkora 1 ostoba lba
nehéz nyelv..."szerintem az emberek sok bonyodalomtól és keserves csalódástól kímélnék meg magukat, ha ki-ki igyekezne KÖRÜLBELÜL a saját szintjén is merkedni"
ezt írtam. a hangsúly a kiemelt szón van. de szíve joga mindenkinek kellemetlen helyzetbe hozni magát, nekem aztán a 9 is páros...
miért és mivel hozná magát kellemetlen helyzetbe?
Simán bevállalnék 1 gazdag csajt ha úgy alakulna, és nem érezném magam kellemetlenül sőt!
Vagy a gazdagság kellemetlen? Ezt sem tudtam!
Igen, mindenképpen.
Egy étterem vezetöje vagyok, így sok embert ismerek és van egy Nö akiben semmi extra nincs, de mégis egy olyan erös kisugárzása van, hogy már már csodálom.
Én 22 vagyok, Ö 38, Én sem keresek rosszul, de Ö egyenesen kögazdag és igen összejönnék vele gondolkodás nélkül, mert Ö azt értékeli bennem aki vagyok.
nagyívből lesz@rnám a társadalmi külömbségeket, meg minden mást.
A csaj tudná hogy csóró vagyok akkor világos hogy ő fizet, ha meg nem akar, akkor maradunk otthon. Ennyi. És nem érezném magam kellemetlenül!
És nem azért lennék a csajjal mert gazdag, az csak 1 jó pont.
Napietus te hogy gondolod, ha csóró vagyok akkor nekem már csak csóró lány juthat?
Vagy mi a f@sz?
Sőt ezután csak gazdag nővel ismerkedem.
De gondolom fordított esetben amikor a pasi a gazdag és a lány szegény az meg tök természetes mi? Ennyit az egyenjoguságról!
"De gondolom fordított esetben amikor a pasi a gazdag és a lány szegény az meg tök természetes mi?"
édes Istenem, ha a demagógia fájna...olvasd el már még egyszer arany bogaram az idézett mondatot, írtam abban nemekről? nem. na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!