Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg bunkó voltam? Lányok/fiúk help!
a szitu:
áruházban voltunk(én és a barátom) érdeklődtünk számítógépekről.
oda jön egy csaj, olyan gatyában(vagy sztreccsharisnya?) ami most divat, totál belevág a nemiszervébe...és ő kezdett el nekünk magyarázni a gépekről (ami nekem lenne otthonra)
nos:
folyamatosan a barátomnak magyarázta az ismertetőt és csak mondta mondta, ami már nekünk rég kínai volt, mert csak otthonra felhasználói szinten kell nekünk, de szinte programozói előadást hallgattunk, aminek nem volt vége
így kb 10 perc után, a következőt mondtam a csajnak:
"köszönjük szépen, de most már be lehetne fejezni a tájékoztatót, szia"
erre a barátom egy órát üvöltözött velem otthon tiszta hangerőből, százszor elismételve, mekkora bunkó vagyok és hogy őt leégettem.
hát én sírva fakadtam, hogy miért üvöltözik, miért vagyok bunkó, és miért nem érti meg, ha nekem kell a gép, nekem fontos az infó, neki figyelnie sem kellett volna
mit szóltok ehhez????
most is úúúgy fáj nekem, hogy ezt kaptam!
hát én azért megkérdezném tőle, hogy ha nem, akkor mégis mi volt a baja...
SOHA ne "békülj ki" úgy, hogy benned még tüske van, akármilyen kis hülyeség miatt, mert csak sokkal rosszabb lesz - tapasztalat :/
nekem is nagyon kis sz*rságok tudnak iszonyú rosszul esni, és - nevezzenek csak hisztis p*csának - de én addig nem megyek bele a mindenrendben-szituba, amíg bennem van a tövis.
egyszerűen nem megy, és szerintem ez egyfajta hazugság is, ráadásul a feszültség megmarad, és később egy újabb kicsi dolgon annál nagyobbat fog robbanni...
viszont nem is lovagolhatok a témán, kedves utolsó mert a páromat szabályosan idegesíti.
mert hát nem ő a sértett fél, simán túllép rajta, és nem akarja hallgatni, hogy nekem rosszul esik - zavarja.
az pedig, kedves előzők, hogy milyen indokkal viselkedik a párom velem szemben, szerintem semmilyen indok nem elég ahhoz, hogy a szeretett párjával megalázva, 1 órán át, tiszta hangerőből, gúnyos jelzőkkel ordibáljon valaki.
nem tudok egyetlen egy indokot sem, amivel ez elfogadható lenne.
gáz, akinek van indoka ehhez.
nem lovagolhatsz a témán, mert a párodat idegesíti...
de jópofa...
tojd már le nagy ívben, mi idegesíti, hiszen ő is ezt csinálja veled!
egyenrangú felek vagytok, vagy nem?
de ha neked jó, hogy emészted magad, akkor csináld csak...
nehogy már szegény felbosszantsa magát...
"nem lovagolok a témán, mert őt idegesíti"
ezt én úgy értettem, hogy nem tudok a témán lovagolni, mert nem lehet vele megbeszélni, nem hallgat meg, ideges lesz, fújja a magáét, továbbra is azzal jönt, hogy bunkó voltam - holott én nem erről beszélnék, hanem a hangnemről amit velem szemben alkalmaz.
de ő csak azt fújja, hogy abban a szituban én voltam a hibás, én voltam bunkó.
tehát nem akarja tudomásul venni, hogy kikérem magamnak a hangnemet, ha bunkó voltam és igazam van, ANNAK ELLENÉRE sem beszélhet így velem.
ezt meg sem hallja!!!!
hmm...
szoktál vele kiabálni?
ha nem, akkor egy legközelebbi ilyen kitörésénél igenis emeld föl a hangod, meg fog lepődni, talán még megilletődöttségében csendben is marad, addig te elmondhatod neki a gondod-bajod.
ha mégsem hallgat meg így sem, nyugodtan kiabálj, vagy amit még ő szokott veled - majd az ajtót rácsapva hagyd ott.
had gondolkozzon csak.
ha besértődik ezen a viselkedésen, a szemébe vághatod, hogy "ugye, milyen jó érzés?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!