Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most tényleg bunkó voltam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg bunkó voltam? Lányok/fiúk help!

Figyelt kérdés

a szitu:

áruházban voltunk(én és a barátom) érdeklődtünk számítógépekről.

oda jön egy csaj, olyan gatyában(vagy sztreccsharisnya?) ami most divat, totál belevág a nemiszervébe...és ő kezdett el nekünk magyarázni a gépekről (ami nekem lenne otthonra)

nos:

folyamatosan a barátomnak magyarázta az ismertetőt és csak mondta mondta, ami már nekünk rég kínai volt, mert csak otthonra felhasználói szinten kell nekünk, de szinte programozói előadást hallgattunk, aminek nem volt vége

így kb 10 perc után, a következőt mondtam a csajnak:

"köszönjük szépen, de most már be lehetne fejezni a tájékoztatót, szia"

erre a barátom egy órát üvöltözött velem otthon tiszta hangerőből, százszor elismételve, mekkora bunkó vagyok és hogy őt leégettem.

hát én sírva fakadtam, hogy miért üvöltözik, miért vagyok bunkó, és miért nem érti meg, ha nekem kell a gép, nekem fontos az infó, neki figyelnie sem kellett volna

mit szóltok ehhez????

most is úúúgy fáj nekem, hogy ezt kaptam!

2011. okt. 24. 18:23
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

rendicsek.

nem agyalok nem agyalok nem agyalok :)

2011. okt. 24. 19:27
 22/36 anonim ***** válasza:
19:17-nek igaza van. Egyszerűen csak beszéld meg vele
2011. okt. 24. 19:32
 23/36 A kérdező kommentje:

a barátom leegyszerűsítette

megkérdeztem most tőle, hogy azért üvöltözött velem, mert bejött neki a csaj? ráadásul úgy, hogy egy vadidegen, aki neki semmit nem jelent.

erre röviden annyit mondott: nem

és ezzel le is tudta

én meg nem forszírozom

várom a köv. szitut vele..... boltban. vagy máshol.

valami így már tönkrement valahol bennem úgy érzem.

2011. okt. 24. 19:45
 24/36 A kérdező kommentje:
a legrosszabb hogy ti nyugtattatok meg engem, nem a barátom....
2011. okt. 24. 19:46
 25/36 A kérdező kommentje:
de köszönöm.
2011. okt. 24. 19:47
 26/36 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a barátod már alapból feszült volt valami miatt és rajtad töltötte ki. Mondjuk azért bocsánatot kérhetett volna.
2011. okt. 24. 19:48
 27/36 anonim ***** válasza:

Tönkrement benned valami?

Ettől?! Ne viccelj... :D Sokkal komolyabb dolgok után is emelt fővel kell felállni...

Jámbor egy lélek vagy te... Egy tökös csaj ilyen szitu után olyan sallert lekent volna a pasijának, hogy menetet vág a betonban...

Tedd túl magad rajta ^^ Kibékülős szex!!!!! :D

21F

2011. okt. 24. 19:49
 28/36 A kérdező kommentje:

kibékülős szex megvolt

minden happy

csak engem emészt még az egész

a sértett félnek mindig nehezebb

én is simán túl lennék rajta, ha nem én kaptam volna...

amúgy bocsánatot kért.

2011. okt. 24. 20:03
 29/36 anonim ***** válasza:
szerintem bunkón viselkedtél... a fiúk nem szeretik a bunkó pasikat. ha a barátom elkezdene bunkózni egy pincérfiúval (aki nem kell feltétlen tetsszen), nekem sem tetszene és nyilván ezt meg is mondanám neki értelmesen normálisan, és itt jön a pasid vétke, nem ordibálva... mindketten marhák vagytok. két marha egy pár.
2011. okt. 24. 21:13
 30/36 anonim ***** válasza:
sztem nézte a seggét és ideges volt amiért megfosztottad a seggtől:D
2011. okt. 24. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!