Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg bunkó voltam? Lányok/fiúk help!
a szitu:
áruházban voltunk(én és a barátom) érdeklődtünk számítógépekről.
oda jön egy csaj, olyan gatyában(vagy sztreccsharisnya?) ami most divat, totál belevág a nemiszervébe...és ő kezdett el nekünk magyarázni a gépekről (ami nekem lenne otthonra)
nos:
folyamatosan a barátomnak magyarázta az ismertetőt és csak mondta mondta, ami már nekünk rég kínai volt, mert csak otthonra felhasználói szinten kell nekünk, de szinte programozói előadást hallgattunk, aminek nem volt vége
így kb 10 perc után, a következőt mondtam a csajnak:
"köszönjük szépen, de most már be lehetne fejezni a tájékoztatót, szia"
erre a barátom egy órát üvöltözött velem otthon tiszta hangerőből, százszor elismételve, mekkora bunkó vagyok és hogy őt leégettem.
hát én sírva fakadtam, hogy miért üvöltözik, miért vagyok bunkó, és miért nem érti meg, ha nekem kell a gép, nekem fontos az infó, neki figyelnie sem kellett volna
mit szóltok ehhez????
most is úúúgy fáj nekem, hogy ezt kaptam!
Nos bunkó voltál. Tapintatosabban is le lehet állítani valakit ha magyaráz.
Pl. ha a barátnőmnek kellene pc én hallgatnám az előadást, mert jobban értek hozzá és nem akarnám, hogy valami szrt rásózzanak.
És igen, beégeted a barátodat abban a helyzetben.
Mi ebben a bunkó?
Múltkor elvittem a laptopomat szervizbe, mondtam mi a baja, srác elkezdte mondani kockául, hogy ezt mi okozza, amiből egy mukkot sem értettem. Erre mondtam neki, hogy kösz de ebből semmit nem értek, azt szeretném tudni, milyen lehetőségei vannak a javításra és mennyibe fog kerülni? :D Ő meg röhögött egyet, és annyi. Szerintem az eladónak édesmindegy volt, nem olyan bunkó megnyilvánulás ez... Max. féltékeny. A pasidnak meg bejött a csaj, azért akadt ki, hogy elrángattad tőle. Ez se kommentelem, szerintem önmagáért beszél...
Sz.rjátok le, ezen kár vitázni...
20L
a barátomnak bejött a csaj...
és ezért lettem én leüvöltve otthon
a barátnője....
hát megint mindjárt elbőgöm magam
kivagyok.
nem féltékenységből bunkóztam
inkább mert zavart, hogy nem nekem magyaráz, én veszem a gépet, én fizetem, nekem kell és én álljak ott, mint egy porfogó?
semmi ötletem nem volt hogyan oldjam meg ezt a helyzetet.
ráadásul a párom annyit nem ért a gépekhez, mint én.
Igen, egy kicsit bunkó voltál mikor lekoptattad a csajt.
De ez egyáltalán nem ok arra, hogy a barátod torkaszakadtából üvöltsön veled. Pláne úgy, hogy sírva is fakadj. Észre kellett volna vennie a pasidnak, hogy féltékenységből csináltad. Bár lehet észre is vette, de ilyen apró féltékenységen így kiakadni kicsit brutális.
De remek tanulópénz volt. Legközelebb te is és a baártod is udvariasabban viselkedtek majd. (Remélhetőleg.)
21F
nem tudom remélem tényleg tanulópénz volt és nem a barátom foga fehérje....
mindenesetre megkérdezem tőle, hogy azért üvöltözött e velem, mert bejött neki a csaj, vagy nem.
Mert valami kis álszent riherongy volt biztos, aztán kurv*n bejött a pasidnak.
jó gyökér a pasid... végülis egy idegen miatt üvölt veled... szép...
hát most ez nem nyugtatott meg.
én soha nem üvöltenék a párommal, ha tetszene egy másik srác, akit mondjuk a párom elküld.
lehet lenéz engem a barátom...kezdem ezt érezni.
Hé-hé-hé!
Kezded túlagyalni b@szod! A nők legnagyobb ellensége a túlgondolkodás! Menj és beszélj a kanoddal, mielőtt világháborút indítasz.
Lehet hogy fáradt volt, sz@r napja volt, raktál rá még egy lapáttal és kiborult a bili. Csak NE AGYALD TÚL!
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!