Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, felvegyem vele a kapcsolatot? Nem túl nyomulós?
Figyelt kérdés
Egy hete vettünk egy kutyát. A srác akitől vettük elég szimpatikus. Sajnos csak e-mailben kommunikálunk, akkor is csak a kiskutyáról. Olyan 18-20 éves lehet. Szerintetek nem venné rossz néven, ha megkérném, jelöljön be facebookon, mert ott könnyebb beszélni és a képeket is láthatja a kutyusról? Aztán csak elindulna az ismerkedés folyamata valahogy. Kérlek, hülyeségekkel kíméljetek.2011. okt. 23. 23:38
11/16 anonim válasza:
f*sz ki van már azzal a k*rva facebookal. Ó még megkéred, hogy ő jelöljön be. Miért nem jelölöd be te?
Aztán majd írtok egymásnak pár sort, de te már kiírod, hogy kapcsolatban és azon a szaron keresztül fogjátok élni a szerelni életeteket.
Ha egy csaj jönne a fecebookal, az nálam mélyen elásná magát.
12/16 bánomisén válasza:
00:41
Először olvass, utána káromkodj. Gőzöd sincs arról, miről van itt szó, csak téped a szád fölöslegesen.
Kérdező, ha leveleztek, akkor kérd meg, hogy jelöljön be ő téged, mert te nem tudod, melyik az ő profilja. Ennyi.
13/16 anonim válasza:
Mert te aztán nagyon tudod, hogy miről van szó. Nem értem, ha annyira fontos neki, akkor miért nem képes, hogy bejelölje, hanem még erre is a másikat kell rávenni. Utána majd jön az a kérdés, hogy hogyan vegyem rá, hogy randira hívjon, mennyi idő alatt feküdjek le vele stb.
14/16 A kérdező kommentje:
Épp azért, mert annyi van a nevéből, hogy nem tudom melyik lehet ő. És mi van, ha barátnője van? És mi van, ha meleg? Nem akarok vele rögtön ágybabújni, sőt.. Nem értem miért kell rögtön ezt feltételezni. Másképp nem tudok vele kapcsolatba lépni, kész. Nem kell ebben a hátsószándékokat keresni. Nem vagyok egy olyan lány, hogy úgy viselkedjek, ahogy Te, kedves utolsó válaszoló azt feltételezed. Pont.
2011. okt. 25. 19:53
15/16 bánomisén válasza:
Írj már neki, hogy jelöljön be, mert nem tudod, melyik az ő profilja :-D Attól még lehettek Fb-ismerősök, hogy esetleg barátnője van, vagy meleg, vagy nős, vagy akármi. Egy Facebook-bejelölés csak annyit jelent, hogy ismeritek egymást valahonnan, semmi mást.
16/16 A kérdező kommentje:
Nem is szeretnék többet. Ezért reméltem, hogy nem nyomulás.
2011. okt. 25. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!