Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélőviszony az ex-el. Ez normalis?
Figyelt kérdés
Tegnap nagyon összevesztünk a baratommal. egyszeruen nem tudom vele megértetni h nekem fáj az ha az exével sms-eznek. erre mi volt a válasz? "neked minden faj". viszont mondta h ha ir meg fogja mutatni az sms-t, mert nincs titkonivaloja. 1 honapot voltak egyutt még kb. 3 evvel ezelott, es a csaj megcsalta. a baratom meg allitolag megbocsatott neki, és azt mondja h abban nincs semmi rossz ha beszélőviszonyban vannak. nem tudom h mit tudhat az a lany, de veszélyeztetve érzem magam. a baratom meg nem érti h miert. "értsd mar meg h téged szeretlek" - ez a válasz mindig. de akkor h jön képbe a másik lány? nem hinném h van olyan hülye h visszamegy hozzá azok utan amit a csaj tett. a baratommal csalta meg az akkori pasijat, meg nyitott kapcsolat meg stb. egyszerűen képtelen vok felfogni h mit akarhat tőle a baratom. mert h a csaj mit akar, az egyértelmű. mindig odairja az sms végére h "kiss" meg kérdezi a pasimtol h van-e baratnoje. szeretem a baratomat, és a sarkamra is álltam és mindezt neki is elmondtam, szépen is, meg csunyan is, de csak annyi a valasz h "jajj ne kezdd megint", meg "de nekem csak te kellesz". amugy egy baratnőm szerint aki mar latta azt a csajt, semmi extra. amugy 1,5 éve vagyunk egyutt. mit tegyek? 19 vok, ő 20
Első hozzászóló vagyok, és én még mindig hülyeségnek tartom hogy ti bátorítjátok arra, hogy nyugodjon csak bele hogy a pasijának egy ilyen lány barátja van. Már nem azért, de ha a lány még érdeklődik utána, akkor szerintem itt valami nem stimmel. Nekem is van olyan "barátom" vagy inkább haverom, aki pasi, és mindig drukkolok neki, hogy csajozzon már be. Nna, ránk mondhatják, hogy haverok vagyunk. De én nem hajtok rá, amellett, hogy bakker, barátnője van. Szerintem ez a kutya-macska barátság csak akkor kivitelezhető, ha a barátkozó lány tiszteli a haverja párját, és egyáltalán, a srác is tiszteli a barátnőjét. De már elnézést kedves kérdező, én nem érzem úgy, hogy téged tisztelne a barátod.
Bár a telefonszám-kitörlés már szerintem is sok volt.
2009. máj. 5. 08:30
12/12 A kérdező kommentje:
A barátomnak most nagyon vilagosan megmondtam h fel is ut, le is ut, ha nem hagyja abba. 1ébként megmutatja az sms-eket, ha kérem, szoval lehet h tenyleg nincs titkolnivaloja. bár nemtom.. legalabb segitett abban a döntésemben h a későbbiekben komolyabbra forditsuk-e a dolgokat vagy ne..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!