Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélőviszony az ex-el. Ez normalis?
szia. én is beszélek szinte minden exemmel, hetente többször is. Msn-en vagy akár személyesen is. Szerintem ne féltékenykedj, mert az csak tönkreteheti a kapcsolatodat.
Amúgy meg én megbeszélnék a lánnyal egy személyes találkozót. Vagy csak ti ketten, vagy hármasban. És ha látja, hogy a barátodat csak te érdekled, le fog állni.
Én is folyamatos beszélőviszonyban vagyok az exemmel, akivel jóban vagyunk, de mivel semmit ne titkolok a párom elől (sms-ek, nézheti ha MSNezek stb) így soha nem is volt belőle balhé. Tudja, hogy csak őt szeretem, és soha nem féltékenykedik látványosan, vagy hoz fel nekem ilyeneket. A kakaskodás azért benne van, mindig meg akarja mutatni, hogy azért hozzá tartozom, de szerintem hogyha túl sokat idegesíted magad, akkor tönkreteszed vele a kapcsolatodat...
Vagy a srác unja meg, vagy csak egyszerűen tönkremegy, mert folyton ezen kattogsz, holott tök felesleges. Miért ne lehetne jóban lenni azzal, akivel jártál? Mint ugye te is írtad, nagyon rövid ideig tartott, és akkor is csúnyán végzdött.
Szerintem ha te lennél hasonló helyzetben, tehát:
- alig jártál az illetővel
- megcsalt
- nem haragszol, mert nem is igazán érdekel(t) a dolog
- baráti hangvételű sms-eket ír
akkor egyszerűen nem válaszolnál neki, vagy közölnéd, hogy bocs, de a pasim folyton rinyál, úgyhogy ne szólj hozzám? Ez nagy butaság...
Az én párom is rendszeresen beszélget egy lánnyal MSN-en, akvel régebben kavart, és engem rettenten zavar a dolog, de nem mondom, mert nincs jogom megmondani, hogy kivel beszélhet, és kivel nem. Az egyetlen kérésem az volt, hogy ne találkozzanak kettesben - mert volt róla szó h összefutnának. Akkor erre a párom húzta a száját, hogy attól, hogy én utálom a csajt, k még lehetnek barátok, de a dolog azóta sem került elő, úgyhogy azt hiszem megértette a kérésemet. Múltkor, mikor valahogy jobban előtérbe került ez az egész, mondta nekem, hogy ne legyen már ilyen hülye, hát nem látom, hogy ez a csaj nekem nem ellenfél, és engem szeret? Nekem ez elég. Szerintem neked is legyen az.
Szia!
A féltékenykedéssel, csak rontasz a helyzeteden. Kicsit erősnek érzem, hogy a barátod telefonjából kitörlöd a csaj számát. Simán visszamentheti egy elmentett sms-ről, akkor meg mi értelme? Csak magadat járatod le, és eljutsz a hisztis p***a kategóriába. Ezt nem sokáig tolerálják a fiúk...
Vagy megbékélsz a helyzettel, és megbízol benne, vagy hamar szét fogtok menni.
Ha meg elcsábul, akkor meg minden mindegy, bukjon ki a dolog...- bááár te írtad, hogy nem menne vissza hozzá - sokat nem tudsz tenni ellene.
Szóval úgy gondolom, a féltékenykedéssel többet ártasz, mint használsz.
Vesd be női praktikáid: jó kaják, izgis - szexi- meglepik, valami új az ágyban stb..., hogy te légy a KÍVÁNATOSABB!
Üdv!
1. Hisztis p1csa vagy.
2. Kitörlöd a számát? Hülye akaratos p1csa vagy.
3. Most komolyan: beszél egy csajjal, akivel mellesleg jártak. Akkor mi van? Semmi. Hadd beszéljen. Bár, ugye te hülye p1csa vagy, tehát az a legjobb, minél hamarabb megszabadul tőled...
Helló!
Csatlakoznék a pár kommenttel előttem szólóhoz. Nekem is van egy exem (az egyetlen exem), akivel fél évig jártunk, szakítottunk elég csúnyán, eltelt egy kis idő, amíg nem kerestem, hanyagoltam. Utána megint jóba lettünk, majdhogynem egymás bizalmasai vagyunk. A párom, akivel 3 éve vagyok együtt, ezt tudja. Eleinte féltékeny volt az exre, aztán bemutattam egymásnak őket, ami nem volt nehéz, mert akkor még egy suliba jártunk mind3an. Akkor rájött, hogy csak haverok vagyunk, és nekem néha sok abból a stílusból, amit az ex képvisel, ezért soha nem is jönnék megint össze vele, pedig anno az ex szakított velem, nem én vele, és én még sokáig szerettem őt.
Tehát a páromnak sokkal több oka lenne féltékenykedni, mint neked. Ráadásul én találkozom is az exel, hol kettesben a törzshely kávézóban, hol barátnőkkel, hol úgy, hogy a párom ott van. Én nem titkolok semmit a párom elől, ő is ugyan ezt teszi.
Amikor elkerült a fősulira, pedig ugyanabba a városba járunk suliba, akkor én is féltékeny voltam egy lányra, akivel jól érzi magát. Utána együtt jöttem ezzel a lánnyal buszon, mert vele meg egy város különbséggel ugyanarra járunk suliba. Beszélgettünk, és azt is megbeszéltük, hogy párommal csak haverok, mert neki is van egy 5 éves kapcsolata. Azóta ha találkozunk beszélünk, köszönünk, jövőre egy suliba is járunk.
Én örülök, hogy sikerült összebarátkoznom ezzel a lánnyal, mert én is nagyon féltékeny tudok lenni, és tönkre tette volna a kapcsolatot a felesleges számonkérés, erre akkoriban figyelmeztetett is a párom.
Mostmár így 3 év után rájöttem, hogy nem csalna meg, vagy ha mégis, van benne annyi tisztesség, hogy előbb szakítana.
Szerintem te is hagyd, hadd beszélgessenek, ismerkedj meg a lánnyal, ha utána is veszélyesnek találod, akkor tégy belátásod szerint. Ha a lány akar is valamit, de a pasidnak te kellesz, az a lány bele is rokkanhat, akkor sem tudja a pasidat visszaszerezni. Felesleges féltékenykedni, ha meg akar csalni akkor is megcsal, ha féltékenykedsz, akkor még úgy is, hogy valójában esze ágában nem lett volna. Olyankor úgy van vele, hogy ha ennyire nem bízik bennem, és azt hiszi, hogy megcsalom, akkor adok rá okot, hogy ezt higgye. És ezt gondolom te sem akarod. Szerintem higgy neki, bízz benne, mert ha nem bízol, akkor ez a kapcsolat már régen rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!